Mazda Miata Mirror Installation

Mazda Miata är en rolig, snabb sportbil som erbjuder bränsleeffektivitet och bekvämlighet till sin repertoar av funktioner. Den Miata, som de flesta bilar på vägarna idag, är utrustad med tre speglar: den backspegel och två sidospeglar. Ibland på grund av olika omständigheter, bland annat trasiga speglar, vindruta byte eller anpassning, speglarna måste tas bort och installeras om. Mirror installation på Miata är inte svårt och de flesta hem mekaniker kan snabbt och enkelt få jobbet gjort. Iordningställande

Installation av speglarna är en ganska enkel process så länge installationsprogrammet förbereder platserna först. Om det inte finns några rester från den gamla spegeln kvar på vindrutan, markera platsen med ett fett penna så att du har en referenspunkt senare. Använd ett rakblad för att ta bort skummet lim och sedan använda en produkt som Goo Gone att avlägsna kvarvarande rester. Avsluta genom att rengöra området med tvättsprit. Också, rengöra de områden för sidospeglar syn på dörrar med tvättsprit och se till att de fästen för speglarna är raka och säkra.
Backspegeln

Installera backspegeln först, eftersom det är den mest tidskrävande och teknisk installation. Blanda lite av accelerator medlet från monteringssatsen och sedan tillämpa en liberal lapp av det till både vindrutan inom installation och fästet för spegeln. Låt acceleratorn torka och applicera sedan ett tunt lager lim på baksidan av fästet. Tryck fästet på plats på vindrutan och låt det torka ordentligt. Använd en insexnyckel för att montera spegeln på fästet.
Sidospeglar

Det sista steget är att installera Miata s sidospeglar . Vänd speglarna över att se botten av varje och avgöra vilken som är den rätta spegeln och som är vänster. Pop den lilla fliken som täcker monteringsbulten ur varje spegel och skjut sedan den första spegeln i stället på dörren. Använd en lång insexnyckel för att skruva in fästbulten i fästet på dörren och sedan pop fliken som täcker bulten på plats. Upprepa proceduren för den andra spegeln.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125429.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.