Var Är bränslefilter i en 1999 Neon ?

Bränslefiltret på en 1999 Dodge Neon är en viktig komponent i bränslesystemet . Filtret hjälper till att hålla smuts och rosta ut av bränsleledningen för att hålla motorn ren. En felaktig bränslefilter kan orsaka allvarliga skador på bilens motor . Funktion

På en 1999 Dodge Neon är bränslefiltret fäst bränsleledningen . Som bränsle strömmar från bränsletanken till motorn , måste den passera genom filtret , där det är ansträngd av föroreningar . Bränslet flödar sedan till bränslepumpen , som reglerar hur mycket bränsle som sänds till motorn .
Plats

bränslefiltret på en 1999 Dodge Neon ligger på underredet . För att komma till filtret , krypa under Neon från passagerarsidan av fordonet . Hitta bränsletanken , nästan direkt under bakre passagerarsätet . Ovanpå bränslepumpen hittar en cirkulär regulator bränslefilter , vilket fungerar som bränsle silen . Ta bort regulatorn genom att trycka ned fjäderflikarna på bränslefiltret regulator , vrid sedan regulatorn 30 grader och dra ut den från bränslepumpen .
Tips
< p > bränslefiltret på en 1999 Dodge Neon är konstruerad för att tåla en hel del slitage , men det är fortfarande känslig för skador . Om du behöver byta filtret , se till att du använder en riktig ersättare filter . Du kan också komma i kontakt med brandfarliga ångor eller gaser , så håll öppen eld och tände tobak bort medan du arbetar runt bränslesystemet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127759.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.