Hur man håller främre rotorerna Skivbroms från rost

bromsrotorn är en cirkulär skiva av gjuten metall som är utformad för att bromsa fordonet genom friktion. När man bromsar, bromsbelägg drar mot rotorns metallytan. Tyvärr är det enda sättet att förhindra rost på denna del av rotorn för att driva fordonet och bromsar. Men området runt rotorn, såsom ventilerna och runt klackarna, också kan rosta, och som kan förebyggas med hjälp av oskyldiga högtemperaturs-färg. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Bromsrengöringsmedel
Maskeringstejp
maskeringspapper
Hög temp måla
Visa fler instruktioner
1

Lyft fordonets front med domkraften och vila den på pallbockar. Se till att fordonet vilar stadigt på pallbockar innan krypa under den. Ta bort de främre hjulen med däcket järn och placera dem åt sidan.
2

Spray bromsrengöringsmedel frikostigt på rotorn och tjocklek, arbetar den från alla sidor och vinklar. Rengör bromsdamm från hela enheten, vilket ger dig en ren yta att måla på.
3

masken rotorn med hjälp av maskeringstejp och papper. Varje del som du inte vill att målas bör täckas med papper eller tejp. Hög-temp färg på rotorn
4

Spray. Det spelar ingen roll om någon översprutning får på bromsytan, det kommer att gnidas första gången du kör fordonet. Var uppmärksam på klackarna och rotor ventiler. Om en del är täckt av oket, vrid rotorn för hand för att exponera området.
5

Ta bort maskeringstejpen och papper när färgen har torkat. Sätt tillbaka däcken och lyfta bilen av domkraften står innan du sänker den till marken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125229.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.