Hur man tar bort skriver från en bil vindruta

Bilhandlare, bil service auktion och verkstäder använder vitt fett pennor för att skriva information på bilrutor. Information med bilens pris samt dess chassinumret kan skrivas över eller på ena sidan av vindrutan. Borttagning skrivandet kan vara en utmaning. Du vill inte använda en hård kemikalie som kan läcka på bilens yta eller ett verktyg eller kemikalie som kan repa eller lämna en dimmig film på vindrutan. Saker du behöver
WD-40 eller liknande produkt
arbetshandskar
mjuk trasa eller trasa
spatel eller färgskrapa
Glass Cleaner Review Pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Spray WD-40 eller en liknande produkt direkt på skriften på vindrutan. Bär arbetshandskar för att hålla händerna från att bli blöt. Låt produkten sitta i fem minuter.
2

Linda en mjuk trasa eller trasa runt bladet av en spatel eller färgskrapa.
3

Skrapa skrivandet från vindrutan långsamt med den täckta spackel eller färg skrapa. Luta skrapan på sin sida för att hålla bladet från att skära igenom trasan och att undvika repor på vindrutan.
4

Spray några envisa fläckar på vindrutan igen med WD-40 eller liknande produkt. Låt den kemiska sitta i fem minuter, och fortsätta skrapa vindrutan tills skrivande är borta.
5

Spray fönsterputsmedel på vindrutan, och torka rent ytan med en pappershandduk för att avlägsna eventuella rester. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125226.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.