Felsökning av en Chrysler minivan som inte startar

Chrysler minibussar inte alltid har haft ett gott rykte. Exempelvis rapporterar Edmunds.com att stad och land, Chryslers mest populära minivan, inte anses vara väl byggda eller tillförlitlig. Precis som någon annan bil, kan minibussar att kunna starta. När din minibuss inte startar, det finns ett antal sätt att felsöka den. Om du bestämmer problemet, vet du om det är något du kan fixa själv eller om du ska ta den till en professionell mekaniker. Instruktioner
1

Lägg gas. Även om din minivan s mätare visade att du hade massor av gas, kan mätaren brytas. Det skulle lämna dig utan gas, vilket garanterar att din bil inte går att starta.
2

Kontrollera att check engine tänds när du slår på tändningen. Kontrollera motorn ljuset tänds för att visa att datorn som styr motorn fungerar. Om att ljuset inte tänds, kan det betyda att det finns ett problem med själva datorn eller med de kablar som är anslutna till datorn.
3

Kontrollera batteriet. Slå på tändningen och se om vindrutetorkarna fungerar. Om de är långsamma, kan detta betyda att du har ett batteri problem. Du kan hoppa starta batteriet och sedan låta bilen gå några timmar att ladda. Om det inte fungerar, kan du behöva få batteriet utbytt.
4

Lyssna efter missljud. En banging ljud gör att du har ett problem med din motor. Ett visslande ljud kan innebära att ett bälte är löst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129487.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.