Korrekt Jeep lysviddsreglering

Inställning av strålkastare på din Jeep är inte en svår uppgift att slutföra hemma. Du kan göra detta i någon plats där man kan få fram av jeep nära en vägg, staket eller stor byggnad. Det tar bara ett par minuter och du behöver bara ett verktyg. Sikta strålkastarna är speciellt viktigt efter att du har installerat en hiss kit, eftersom lamporna blir högre. Hitta en Surface

Park jeepen framför en stor struktur såsom en vägg eller garageporten i din uppfart, och slå på belysningen. Komma så nära väggen eller struktur som du kan utan att träffa den. Ta bort ramar runt strålkastarna (om tillämpligt). Använd Phillips-stil justerskruvar på sidan och toppen av strålkastarna att sikta strålkastarna rakt fram med en skruvmejsel. Turning sidoskruvarna medurs kommer att justera ljuset på utsidan av fordonet, en moturs tur kommer att justera ljuset inåt. Stänga den övre skruven medurs kommer sikta ljuset upp, moturs kommer sikta ner det. Markera centrumlinjen för varje stråle på väggen med tejp. Av uppenbara skäl, fungerar denna process bäst på natten eller i mörker.
Back Up Jeep

Back jeep upp cirka 25 meter, hålla strålkastarna syftar vid väggen. Detta fungerar bäst om området är platt. Justera lamporna tills ljusstrålarna träffar ca 2 inches nedanför och till höger om bandet linjer du gjort på väggen. Detta kommer att justera belysningen så att du undviker att bländas mötande trafik när du reser på natten.
Höga balkar
p Det är dags att testa höga balkar. Vänd dem och notera deras placering på väggen. De bör vara precis under centrumlinjen för bandet märken. Om de är även med eller ovanför bandet linjer, sänka strålkastarna något tills de är i ett acceptabelt läge. Sätt tillbaka ramen, om tillämpligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125225.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.