Hur man byter en 1999 C230 Benz Bränsle Skickar Unit

Den C230 är en kompakt lyx fordon som tillverkas av Mercedes Benz. Som med alla fordon, kräver Mercedes Benz C230 regelbundet underhåll för att hålla den i gott skick. Bränslet sändarenhet är en elektrisk sensor belägen inuti bränsletanken. Den ansvarar för att övervaka tankens bränslenivå. Över tiden, kan bränslet sändarenhet går dåligt, vilket kan leda till några problem med bränslesystemet. En felaktig bränslemätare indikator är det mest uppenbara tecknet på en felaktig bränsle sändarenhet. När du märker din bränslemätare inte visar en korrekt behandling, byt bränsle sändande enheten för att undvika att köra slut på gas under körning. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Fuel hävert pump
bränslebehållare
Bil jack
Jack står
stjärnskruvmejsel
Skiftnyckel
Nytt bränsle sändande enhet

Visa fler instruktioner
1

Park ditt C230 i en säker, jämn plats. Aktivera parkeringsbromsen eller använda block till hjulen för att förhindra att fordonet rullar. Öppna stammen. Leta området bålen tjänsten på förarsidan vägg av stammen. Öppna tjänsten området med hjälp av en skruvmejsel för att öppna släpp klippen.
2

Leta säkringsdosan inne i tjänsten området. Öppna panelen säkringsboxen med en skruvmejsel. Leta upp bränsle reläet innanför den bakre elcentralen. Dra försiktigt bränsle relä för att koppla bort bränsle reläet.
3

Öppna bilens huva. Sa minuskabeln från batteriet. Leta upp tanklocket på passagerarsidan av fordonet. Öppna locket och sätt in en manuell pump bränsle hävert. Ta ut bränslet ur bränsletanken med hävert pump.
4

Lyft den bakre delen av fordonet med hjälp av en domkraft. Applicera jack står till de bakre axlarna för att hålla fordonet förhöjda. Krypa under bilen bakifrån. Lokalisera bränsletanken på passagerarsidan av fordonet. Stötta bränsletanken genom att tillämpa en domkraft under tanken.
5

Leta första hjälpen låda i bagageutrymmet område på förpackningen facket. Öppna första hjälpen låda och ta bort den första hjälpen kit i den. Inspektera förpackningstråget noga. Lägg märke till förpackningstråget är fäst med två skruvar. Lossa och ta bort dessa skruvar med en skruvmejsel.
6

Ta förpackningstråget från stammen området. Ställ förpackningstråget åt sidan på en säker plats. Inspektera området där förpackningstråget var belägen. Du bör nu vara att titta på den övre delen av bränsletanken.
7

Leta locket för bränslet sändande enheten på toppen av bränsletanken. Ta av locket på bränsle sändande enheten med en skruvmejsel för att bända upp locket. Ställ det åt sidan. Under huven är det bränsle sändande enheten.
8

bort bränslet sändande enheten med hjälp av en skiftnyckel. Skruva av enheten och dra upp och ut ur bränsletanken. Släng den gamla bränslet sändande enheten.
9

Byt bränsle sändande enheten genom att skjuta en ny enhet i bränsletanken. Sätt tillbaka locket för bränslet sändande enheten. Se till att skruvas tätt för att förhindra att en bränsleånga läcka. Byt förpackningstråget in till stammen och fäst den med skruvarna du tidigare tog bort. Återgå första hjälpen kit. Byt bränsle relä i bakre elcentralen.
10

bort stödbenet under bränsletanken och sänk bilen till marken. Anslut den negativa kabeln till batteriet. Fyll på bränsletanken. Slå på tändningen. Låt fordonet gå på tomgång i minst 10 minuter för att trycksätta bränslesystemet. Under denna tid, inspektera under fordonet efter ett bränsleläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132031.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.