Hur man byter handtaget ytterdörr på en Jeep Wrangler

Är det yttre handtaget på din Jeep Wrangler trasig? Kanske vill du bara lägga krom eller målade handtag? Ändra handtagen är inte svårt, men det är lite inblandad. Du måste ta isär insidan av dörren för att komma till det inre arbetet i handtaget. Om du byter till en målad handtag eller kanske ett kromat handtag från målat, kan det förändra verkligen den övergripande utseendet på din Jeep eller lägga till temat du har startat. Saker du behöver
långskaftad tång Flighter Long platt skruvmejsel
liten hammare
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

Ta bort den inre dörrpanelen och ångspärr på Jeep dörr. Se till att fönstret är i uppfällt läge så att du kan komma åt stängerna och klipp på baksidan av handtaget.
2

Ta bort clipset som håller stången ansluter handtaget till låsmekanismen, med användning av en tång. Inte förlorar klippet, det är litet, så att hitta en säker plats att uttrycka det
3

Lokalisera de två vårdare stiften på vardera sidan av handtagsarrangemanget, och ta bort dem genom att köra. dem upp från botten. En platt skruvmejsel eller dylikt kommer att fungera bra för detta. Spara dessa stift, som du kommer att återanvända dem för att montera tillbaka luckan.
4

Frigör stången frigöringsspaken från handtaget. Separera handtaget från dörren.
Installation
5

Fäst stången frigöringsspaken till dörrhandtaget. Sätt tillbaka den lilla fjädern klippet som du tog bort tidigare.
6

Montera packningen och nya handtaget i dörren. Se till att du rada packningen upp ordentligt så att den tätar för att hålla ut luft och vatten.
7

Skjut målvakten stift tillbaka in handtagsarrangemanget från innanför dörren. De måste glida in från toppen av aggregatet.
8

Peka på målvakten tappar ner med en långskaftad skruvmejsel tills svansen av djurhållare är två till tre steg ner. Om de inte ner tillräckligt långt, kommer de inte hålla i handtaget tätt och enheten kommer att skramla.
9

Återanslut insidan låsknappen på handtaget till spärren stången liksom utanför utlösarhandtaget till låsstången. Byt ångspärr och dörrpanelen på insidan av dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125210.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.