Hur man kan förbättra gas körsträcka på en Ford Explorer

Dyra gas orsakar föraren är att överväga att förbättra sin bilens körsträcka. Ford Explorer är en SUV introducerades 1991 för att ta över platsen för Ford Bronco. Enligt Fuel Economy.gov, blir Explorer ca 13 till 14 miles per gallon i staden och 18 till 19 på motorvägen beroende på modell. Med enkla ändringar i din körstil och fordonsunderhåll, kan du öka din Explorers körsträcka. Saker du behöver
Vehicle underhåll
Visa fler instruktioner
1

ändra din körstil. Snabbare långsammare och använda dina bromsar mindre är det bästa sättet att förbättra gas körsträcka. Hellre än att påskynda och bryta hårt vid ett stoppljus, förutse stopp i förväg och ta bort foten från gaspedalen för att bromsa till stopp. Trycker du långsamt ned gaspedalen för att accelerera. Vid körning på motorvägen, använd farthållaren på 60 till 70 mph.
2

Håll dig uppdaterad om allt nödvändigt underhåll. Alltid byta olja i tid och se till att andra vätskor är på nödvändig nivå. Ford har en Fuel Saver paket vid deras återförsäljaravtal som omfattar ett olje-och filterbyte, top off för alla vätskor, däckens lufttryck kontroll, däck rotation, bromssystem kontroll och slang check.
3

Ta bort överflödiga kilon från din Explorer. Trots att Explorer är en robust SUV, bör du ta bort extra vikt från insidan och idrott rack utrustning från fordonets tak. Racks ovanpå Explorer göra fordonet mindre aerodynamiska. Extra vikt gör att motorn arbeta hårdare för att driva en redan stor SUV.
4

Undvik att köra i rusningstrafik när trafiken är långsam. Under rusningstid, bilar har på tomgång på motorvägen och engagera sig i en stop-and-go körstil. Denna typ av körning minskar körsträcka, eftersom det liknar stadskörning och Explorer använder gas men inte resa långt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124967.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.