Hur Aim Xenonljus

Xenon strålkastare är fyllda med vad som kallas xenon gas. Detta ger strålkastarna en distinkt utseende som är mycket annorlunda än din vanliga strålkastare. Färgen på xenonljus är mycket närmare färgen på naturligt solljus. Ljuset som produceras av dem är upp till tre gånger ljusstarkare än vanliga glödlampor. Av denna anledning är det viktigt att dina xenonljus rätt inriktade för din säkerhet, liksom säkerheten för andra förare. Saker du behöver
Chalk
Måttband
Skruvmejsel
Yard stick
Visa fler instruktioner
1

Dra din bil upp till en platt vit vägg, ungefär tre meter bort. Det är viktigt att marken är också platt. En uppfart och garageport fungerar bra för detta. Om det inte är ett alternativ, prova en ledig parkeringsplats som har en byggnad bifogas.
2

Utöka måttband från mitten av glödlampan i en av dina strålkastare mot väggen av byggnaden. Se till att måttbandet är parallell med marken, vilket gör en rak linje från strålkastaren på väggen. Markera en linje på väggen där åtgärden är. Gör samma sak för den andra strålkastaren. Anslut de två märken med en måttstock för att göra en lång rak linje.
3

Sätt din bil i omvänd och gå tillbaka tills du är 25 meter bort från väggen. Stäng av motorn, men lämna strålkastarna på. Pop huven så att du kan få tillgång till baksidan av strålkastarna.
4

Leta efter en skruv som ligger i det område där den aktuella glödlampan i strålkastaren konsolen. Den exakta platsen varierar beroende på modell av din bil, men det kommer alltid att vara i samma allmänna plats.
5

Vrid skruven åt höger för att höja balken och vrid den åt vänster för att sänka den. Justera strålarna så att mitten av dem direkt drabbat linje på väggen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124766.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.