Hur få bättre gas körsträcka på en Jeep Wrangler

Jeep Wranglers är en linje av sport utility fordon som dessvärre inte är kända för att få den bästa gas körsträcka. Eftersom du kommer att vilja njuta av att köra din Jeep Wrangler utan att oroa hur mycket pengar du spenderar på gas, bör du göra en mängd justeringar för att få de mest miles per gallon av din SUV. Jeep Wrangler modell som du väljer att köpa kommer också att ha en direkt inverkan på din gas körsträcka. Instruktioner
en

Välj JeepWrangler med en fyrcylindrig motor, samt en manuell växellåda. Sexcylindriga motorer och automatiska växellådor kommer att visa mindre bränsleeffektiva i din Jeep Wrangler. En koppling istället för ett vridmoment konvertera har bättre bränsleeffektivitet. En diesel Jeep Wrangler kommer också ha förbättrat gas körsträcka.
2

Minska dra av din Jeep Wrangler. En hardtop i stället för en mjuk topp kommer att producera mindre motstånd. Dessutom bör alla ställningar och ornament på din Wrangler tas bort för att hjälpa till att få bättre gas körsträcka på din Jeep. Minska mängden tid som du använder fyra-wheel-drive gear
3

. Även fyra Wheeling kan vara mycket roligt i en Jeep Wrangler, är denna praxis en känd gas MATVRAK.
4

Få en tuneup för din Jeep Wrangler. Pumpa dina däck, byta oljefilter och luftfilter, få ett oljebyte, installera nya tändstift och tändstift kablar, och lägga transmissionsolja. Om någon av dessa komponenter beror på att ändras, kan det hjälpa dig att få bättre gas körsträcka på en Jeep Wrangler.
5

hålla en jämn hastighet under landsvägskörning. Jeep Wranglers fungerar bäst när den drivs vid en bibehållen hastighet av 55 till 65 miles per timme. Tomgång tider bör minskas, samt genom att stänga av motorn vid tomgång mer än en minut.
6

bära mindre i din SUV. Jeep Wranglers har små hytter, så du kommer förmodligen inte att behöva minska din belastning avsevärt. Även Jeep Wranglers har bogsering kapacitet som kan minska bränsleeffektivitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124526.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.