Hur man sparar pengar på Bilaffärer

När du köper en ny bil, kan en resa till din lokala bilhandlare vara både spännande och skrämmande. Vare sig du letar efter en lyxig Audi eller en prisvärd Honda, är det klokt att studera upp på bilen du är intresserad av att köpa eller hyra. Att vara beväpnade med information är viktig, särskilt när en säljare gör sitt bästa för att avsluta på en transaktion. Lär dig hur man sparar pengar på bilhandlare. Saker du behöver Review, en bilfirma
Kelley Blue Book Information
checkhäfte
Kreditkort
Reason Kalkylator Review och logik
God kredit
Visa mer Instruktioner
1

Go bil shoppa på hösten eller vintern, före början av det nya året. Många återförsäljare försöker sälja ut förra årets modeller, placera tyngdpunkten (och därmed pengar) på nyare modeller. Detta är ett utmärkt sätt att spara just off the bat.
2

Var självsäker. En säljare kan lukta en svag länk från en mil bort. Håll upp huvudet, vet vad du letar efter, och inte backa. Ju mer karismatisk man tittar, desto bättre är dina chanser att landa ett pris du har råd.
3 p Om du handlar i ett fordon för att använda mot ett nytt köp, vet hur mycket din bilen är värd. Granska Kelley Blue Book statistik och skriva ut dem. Visa säljare du vet hur mycket din gamla bil är värd. Bra trade-in värden är ett utmärkt sätt att spara på nya bilköp.
4

Gå på en semester. Många bilhandlare erbjuder särskilda besparingar och incitament för julshoppare. Vispa rusa och få det så snart showroom öppnas, eller om du kan vänta hela dagen.
5

Sätt en större handpenning på bilen än du ursprungligen ville. Vissa återförsäljare kommer att belöna dem som ger pengar ner betalningar med ett par hundra dollar utanför köpeskillingen.
6

Gör "walk-in, walk-out" tekniken. Om säljaren inte ger dig bilen till det pris du vill, berätta för dem att du kommer att ge sig ut och börja gå mot bilen. Åtta gånger av tio, de ska övertala dig att stanna med fler incitament.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124189.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.