Hur få bättre gas körsträcka på en Dodge RAM

Det är viktigt att göra allt du kan för att öka gas körsträcka på din Dodge RAM, eftersom Dodge RAM inte är kända för att få bra gas körsträcka. Några saker som du kan göra som kan öka din gas körsträcka 03:57 miles per gallon. Det låter inte som mycket tills du anser de besparingar du kan tjäna under loppet av ett år eller längre. Saker du behöver
Flo-Master halvsats dubbelt avgassystem systemFree strömmande luft filterE-3 gnista plugsTune-upOil förändring
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din gas locket efter varje tanka på pumpen. Att inte ha din mössa på rätt sätt kan påverka gas körsträcka. Det kan vara bara en liten procent, men varje liten bit hjälper.
2

Kontrollera att allt lufttryck i däcken är lika. Du kan be din skötare bensinstation för att kolla på dig. Kontroll och justering av din lufttrycket en gång varannan vecka kan göra en skillnad i hur långt din gas går.
3

Byt till ett friflytande luftfilter. Din Dodge RAM levereras med en kall luft induktion luftfilter som gör ingenting för att förbättra din gas körsträcka. Betala de extra pengar för att byta filter kommer att spara pengar i det långa loppet eftersom din Dodge RAM behöver mindre gas vid pumpen.
4

Köp en Flo-Master halvsats dubbla avgassystemet. Detta system är bättre än den som kom med din Dodge RAM eftersom det minskar mängden trycket motstånd. Detta gör att du kan få mer gas för dina pengar. Det fungerar ännu bättre när den används tillsammans med det fritt flytande luftfilter.
5

Ta alla Artiklar ur din Dodge RAM när du inte använder dem. Med andra ord, om du håller arbetsredskap eller tung utrustning i din Dodge RAM, är vikten att ha en effekt på gas körsträcka. Genom att lätta på lasten när det är möjligt, spara på gas.
6

Byt till E-3 tändstift. Dessa tändstift tillsammans med allt annat du gör kommer att öka din gas körsträcka.
7

Få tune-ups och oljebyten varje 3000 miles. Detta kommer att hålla din Dodge RAM igång som bäst. När bilen är igång som bäst, kommer det att få den bästa gas körsträcka det kan få.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124447.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.