Hur att rengöra en OTC Insprutare

OTC Tools varumärke insprutare på ett fordon behöver regelbunden rengöring. Den bränsleinjektor är systemet på ett fordon som kombinerar gas med luft och levererar bränslet över hela fordonet. När det är smutsigt, fungerar inte motorn ordentligt och blir långsam. Rengöring bränsleinjektorn kommer att eliminera problem relaterade till trögt att flytta bränsle och förbättrar motorns prestanda att hålla fordonet. Saker du behöver
OTC Insprutare Cleaning Kit
Vehicle användarmanual
Goggles
Brandsläckare (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Låt bilen gå tills den är vid normala temperaturer och sedan stänga av fordonet.
2

Sätt på skyddsglasögon. Rengör aldrig bränsleinjektorn utan glasögon. Ha en brandsläckare inom räckhåll innan rengöring eftersom det finns en potentiell brandrisk i samband med rengöring.
3

Inaktivera bränslepumpen enligt fordonets specifikationer som anges i användarens manual. Varje fordon är annorlunda och inaktivera bränslepumpen kommer att skilja sig för fordonet.
4

Stäng avstängningsventilen på bränslepumpen renare. Enligt SPX Corporations Insprutare Cleaner Användarmanual, är det stängs av när ventilen vrids så långt medurs som möjligt.
5

Ta upp och regulator av injektor renare behållaren och häll städmaterial in i behållaren. Sätt upp och regulatorn tillbaka på behållaren och häng renare behållare från fordonets tak.
6

Block bränsle returledningen och använda renare enligt det specifika fordonet. Eftersom varje fordon skiljer sig, kommer manualen för renare kit har detaljerna till olika fordonstyper och bränslespridare. Titta på fordonets handbok för att avgöra rätt tryck.
7

Vrid regulatorn på toppen för att öppna genom att vrida ventilen motsols. Fäst luftslangen och sedan justera trycket till lämpligt tryck som anges av fordonets handbok genom att vrida medsols tills behandlingen är lämplig.
8

Öppna botten på regulatorn helt genom att vrida det moturs. Starta fordonets motor så att den går till 1000 till 1500 rpm och kör motorn tills behållaren töms. Stäng av motorn när det börjar stall.
9

Vrid ventilen, ta bort slangen och sätta tillbaka allt i fordonet i enlighet med det specifika fordonets manual. Släpp trycket i renare genom att vrida den för att öppna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129778.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.