Hur man installerar en bränsletank på en Ford F-Series

Sedan 1948 har Ford F-Series lastbilar varit en pålitlig del av den amerikanska körupplevelse. Ett rymligt flak för att hålla dina möbler och allt annat du behöver för att resa med. Installera en bränsletank på en Ford F-Series-modellen är densamma i alla Fords, utom Bronco. Förstå hur din F-serien körs innan du går vidare i installationsprocessen. Saker du behöver
hävert slang
bränslebehållare
Jack står
Momentnyckel
Ordet jack
Träbräde
Bränsletank
Säkerhetsutrustning

Visa fler instruktioner
1

Ta av tanklocket och avaktivera bilbatteriet genom att koppla ur batteriet jordkablar. Sätt en hävert slang för att tömma bränsle i en bränslebehållare. Lyft trucken på pallbockar för att komma under lastbilen. Ta bränsleledningar och slangar på eller runt bränsletanken. Packa tankens band från varje ände av tanken. Lossa remmen bultarna med en momentnyckel. Sänk tanken till marken med en domkraft och en träskiva för stöd.
2

Undersök din bränsletank för eventuella sprickor eller korrosion innan du hämtar en tank ersättare bränsle från någon auto leverans butik. Använd en domkraft för att lyfta tanken till den främre mitten av Fords plan bädd på alla F-serien. Fäst bulten tanken bandet på varje tank sida längs med tanken remmar. Justera inställningen på bultarna tank rem till 18 ft-lb med en momentnyckel.
3

Installera din bränslemätare sändande enheten tillbaka till toppen av tanken. Se till att fästa den ursprungliga tankens enhet mätare sändning om du byter tanken helt. Montera tanken närmare din lastbil genom att linda den övre och nedre tank montering remmar runt din bränsletank.
4

Aktivera bränsleledningen push-ansluta kopplingar ovanpå bränslemätare sändande enheten att bearbeta bränsle i din bränsletank. Sätt slangen påfyllningshalsen på höger sida av bränsletanken. Också åt filler klämman halsen slangen överst i påfyllningsröret slangen. Anslut bränslemätare sändande enheten tråd på toppen av tanken
5

. Täck tanken med glidplattorna och värmesköldar för att skydda tanken från skador. Aktivera bilbatteriet genom att ansluta batteriets jordkablar. Fyll din tank med gas för att provköra den. Återställ bränsletrycket genom att täcka tanken med tanklocket.
6

Kolla under din Ford lastbil för eventuella bränsleläckage. Titta på ledningar på eller runt bränsletanken att se till att ingen av den är lös. Om allt är i arbetslivet, starta bilen för att se hur motorn går. Ta bilen på en tur när du bekräftar din lastbil är bra.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124377.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.