Hur Återvinn Däck och batterier Auto i Chicago, Illinois

Återvinning objekt som är särskilt skadliga för miljön är viktigare än någonsin, vilket är varför Government gör det obligatoriskt att återvinna begagnade bilbatterier och däck. Utnyttja de skattelättnader och rabatter du får genom att donera och återvinna dina gamla däck och batterier i Chicago - det finns många ställen runt om i staden för att återvinna dessa poster, och du får ofta en liten kontant belöning för detta . Instruktioner
1

Ta dina däck och batterier till närmaste återvinningsstation. Chicago har flera utsedda anläggningar som accepterar Däck och batterier. De hushållskemikalier och Computer återvinningsanläggning ligger på 1150 North Branch Street och accepterar bilbatterier. Däck är lite svårare att bli av med. Trots att flera centra tar dem, kan du behöva betala en avgift på $ 2,50 per däck.
2

Hitta en lokal auto-delar butik. Alla auto-delar butiker tar gamla batterier. I själva verket, om du köper ett nytt batteri utan och föra in ditt gamla batteri till återvinning, måste du betala en avgift, vanligtvis $ 6 till $ 10, på ditt nya batteri. Home Depot tar även gamla batterier.
3

Ring Illinois Environmental Protection Agency (EPA) och schemalägga ett däck bort. Enligt Illinois EPA: s hemsida, de inte längre värd gratis länsövergripande samling dagar, men du kan fortfarande ha däck tas bort från din bostad gratis. Du kommer att behöva underteckna ett avtal, dock att du inte längre kommer att låta gamla däck samlas på din fastighet eftersom det nu är olagligt att göra så.
4

Handel i dina däck. När du köper nya däck, ge dem till dina däck återförsäljare. Det sätter responsibilty återvinning på dem, och du brukar betala extra om du inte avstå de gamla däcken ändå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128065.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.