Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Hyundai Sonata

Hyundai Sonata är en populär familj sedan som också erbjuder fordonsägare möjlighet att utföra grundläggande underhåll på hemmaplan. Kontroll av styrservovätskans nivå är en av många vätskor kontroller som är lätta att göra på en Hyundai Sonata och kan hjälpa till att förlänga livslängden på ditt fordon. Konsultera din instruktionsbok för specifika fabriken vätska, eller använd en Hyundai-godkänd vätska servostyrning. Saker du behöver
Hyundai-godkänd styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

kontrollera vätskenivån servostyrning i din Hyundai Sonata var 30.000 miles, när du också kontrollera transmissionsolja, bromsvätska och kylvätska samt inspektera som resten av styrsystemet.
2

Park din Hyundai Sonata på en plan yta innan du checkar vätskor och vänta tills motorn svalna. Varm vätska eller en lutande yta kan orsaka en felaktig läsning vätskenivån.
3

Lokalisera kraftbehållare steering fluid i maskinavdelningen. Behållaren ska vara tydligt märkta. Läs vätskenivån med LEVEL markeringarna på sidan av behållaren, se till att vätskan är högre än den låga nivån märket.
4

Tillsätt vätska om det behövs, lägga vätskan långsamt för att undvika att fylla förbi maximala vätskenivån. Om du överfylla behållaren, dränera överflödig vätska genom att lossa slangen ansluten till styrservoolja och låta det rinna ut i botten.
5

Inspektera surround slangar, klämmor och andra power styrningens komponenter läckor eller platser där komponenterna ser slitna, trasiga eller spruckna. Byt ut slitna delar eller har din Hyundai Sonata service om du misstänker en läcka.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124247.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.