Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Honda CR-V

Honda CR-V har varit en populär SUV hela sin produktion och som med andra Honda fordon, är grundläggande underhåll lätt för ägarna att utföra. Vätskenivåer bör kontrolleras var 15.000 miles bara för att se till att de vätskenivåer och villkoren är bra, men om du befinner dig med att fylla styrservoolja förr än 65.000 eller mer miles, kolla efter läckor omedelbart. Saker du behöver
Honda styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din styrservovätskans nivå när du kontrollerar andra vätskenivåer i din Honda CR-V, som borde vara varje 15.000 miles. Kontrollera vätskenivåer tidigare om du har styr svårigheter eller märker någon vätska från under huven.
2

Park din Honda CR-V på ett plant underlag för att kontrollera vätskor och vänta tills motorn svalna innan kontroll styrservo vätska som varm vätska kan resultera i en felaktig läsning.
3

Lokalisera kraftbehållare steering fluid nära motorn. Behållaren ska vara tydligt märkta. Du kan läsa vätskenivån med hjälp av markeringarna på utsidan av behållaren. Kontrollera att vätskan är högre än den låga nivån märket.
4

Tillsätt vätska om det behövs, men se till att du inte fyller vätskan över den maximala nivån. Om du Överfyll vätskan, dränera överflödig vätska genom att koppla slangen som sitter på undersidan av behållaren.
5

Kontrollera slangar och klämmor anslutna till servostyrning behållaren varje gång du kontrollerar vätskor se till att det inte finns några brott eller sprickor i de komponenter som skulle kunna resultera i ett läckage. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124246.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.