2000 Ford Excursion Diesel Kommer inte Crank

utfärden är en full-size sports utility fordon som tillverkas av Ford mellan 2000 och 2005. Den 2000 Ford Excursion Diesel har en 7,3 L V8-motor, en fyra-växlad automatlåda, och insprutningssystemet. Skälen för motorn inte välter kan innefatta problem med bränsletillförsel systemet eller tändsystemet, men om din motor inte dras igång alls, då batteriet kan vara död. Instruktioner
motorn inte vev och startar inte
1

försöker starta bilen och uppmärksamma din dashboard, om lamporna på instrumentbrädan inte tänds, behöver batteriet en avgift. Dra åt parkeringsbromsen på fordonet. Pop öppna huven och lokalisera batteriet enheten. Inspektera batterikablarna och se till att de är tätt fästa vid batteriet. Kontrollera batterikablarna för korrosion eller slitage.
2

Använd ett batteri booster kit för att hoppa starta din bil. Försök att starta motorn när batteriet är anslutet till boostern satsen. Låt motorn gå på tomgång under några minuter om motorn vevar och vänder över.
3

Köp ett nytt batteri om motorn fortfarande inte vända. Byt ut din gamla batteriet med ett nytt batteri. Försök att starta bilen.
Motor vevar, men startar inte
4

Kontrollera att parkeringsbromsen fortfarande är inställd på din bil. Kryp under fordonet och leta reda på bränsletanken. Titta runt för bränsle fläckar som kan tyda på ett bränsleläckage. Trace bränsleledningen från tanken till motorn efter hål och tecken på korrosion
5

Leta bränslefiltret och bränslepumpen,. Båda ska monteras någonstans längs bränsleledningen. Inspektera båda komponenterna för eventuella skador. Byt antingen komponent om du misstänker skador på grund av överdriven smuts eller normal förslitning.
6

Gå till huven del av fordonet och leta reda på kamremmen monterad på motorn ventilerna på framsidan av motorn. Trace hela längden av transmissionsremmen för att säkerställa att det är intakt
7

Leta fördelarlocket i huven område nära den bakre brandvägg,. Ett enkelt sätt att lokalisera fördelarlocket är att följa kablar ansluten till tändstiftet. Inspektera fördelarlocket att se till att det inte är löst, spruckna eller slitna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131229.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.