Hur man skapar ett Kit Emergency Car

Du vill aldrig att det ska hända, men det händer. Även de mest tillförlitliga bilar kan bryta ner, ofta i de mest obekväma platser och tider. Du kan vara förberedd för alla situationer genom att förbereda ett kit akut bil innan du nästa hit the road. Efter allt, har du förmodligen en för ditt hem, bör du inte ha en för din bil också? Saker du behöver
Slagfast förvaringslåda
icke-hållbara livsmedel
Flaskvatten
Startkablar
Flares
Filtar
Hammer
Kassa och förändring
plastpåse och eltejp
Jack
Ficklampa eller avveckla ficklampa
pack batterier
Reservdäck Flighter Can av Fix-a-Flat
Wrench
Batteridriven hopp -start kit
Spade
Handduk
Visa fler instruktioner
Hur man skapar en Emergency Car Kit
1

Börja med en slagfast plastlåda, sådana . som en verktygslåda eller en förvaringsbox
2

Lägg väsentligheter som FEMA rekommenderar: mat, vatten, första hjälpen, nödraketer, kablar jumper och säsongsbetonade varor. Detta innebär givetvis icke ömtåliga livsmedel och vatten på flaska.
3

När du packar alla andra förnödenheter, anser mänsklig säkerhet innan du överväga din bil. Även om det är bra att ha 4 extra däck, som betyder ingenting när det snöar och du kan inte byta däck ändå. Med detta sagt, hålla tunga filtar i bagageutrymmet -. En för varje familjemedlem som oftast reser med dig
4

Inkludera en hammare eller annat viktigt verktyg för att bryta glaset. Detta bör hållas i framsidan i stället för i satsen själv. Om din bil någonsin skulle gå under vattnet, kommer du vill att detta ska bryta fönstren för att undkomma.
5

extra pengar och förändring. Ingen inser behovet av telefonautomater när det finns mobiltelefoner överallt nu, men när du är strandsatta och har ett lågt batteri, kommer du säkert att vara glad att du har dessa kvartal.
6

En plast påse eller annan form av plast som täcker och eltejp. Om ditt fönster är krossade, men du vill kunna köra till en mekaniker istället för att få det bogseras en ytlig problem.
7

Lägg väsentligheter att åtgärda problem underhåll av fordon, oavsett om du är praktiskt eller inte. Ibland en barmhärtige samariern kommer att sluta att hjälpa, men det är omöjligt utan rätt verktyg. Se till att du lager en jack, ficklampa, pack batterier (inte lager batterierna i ficklampan för risken för korrosion!) Eller wind-up ficklampa, reservdäck, burk Fix-a-Flat, en skiftnyckel, och ett batteri drivna starthjälp kit (detta måste vara ansluten hemma periodvis). Det kan verka som att gå överbord, men om du behöver dem, kommer du vara glad att du har dem.
8

Du alltid bör också ha en spade, ifall du hamnar snöat in, oavsett om det är på jobbet på parkeringen eller under körning.
9

Lägg en handduk att ditt ärende och du är klar! Nu, köra säkert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124185.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.