Hur gör jag höja min bil om det är för lågt?

När det gäller att modifiera och trimma bilar, är en lägre, styvare fjädring rätt upp där med en eftermarknad uppsättning hjul. Ett fordon med en marknära hållning ser bra ut och även (oftast) hanterar bättre. En lägre fjädring minskar krängning och överskott rörelse och kan hjälpa en bil känns mer smidig och knappat in på vägen. Däremot kan det finnas problem med bilar som har sänkts till en extrem grad, varav en är svårt att skaffa det med en domkraft. Många domkrafter är helt enkelt för hög för att passa under en sänkt bil. Saker du behöver
1x2 brädor (efter behov) katalog Låg profil domkraft
Låg profil ramper
Visa fler instruktioner
1

Stapla ett par bitar av tunt trä framför däcken. Ett av de enklaste lösningar till höja en sänkt fordon är att driva den ena änden av den på ett par brädor. Prova två en-av-tvåor staplas ovanpå varandra precis framför hjulen och däck.
2

Kör fordonet upp på stacken av trä. Skjut din jack under bilen när den har drivits upp på plattformen för att se om det är tillräckligt hög. Om den fortfarande inte är tillräckligt hög, lägga till ytterligare en bit av trä till stapeln. Du kan behöva stapla veden på ett par steg så att bilen kan köras upp på det. Addera 3

Använd en låg profil jack, vilket har en stöttning pad som är lägre än på plattan på en vanlig domkraft och är speciellt utformad med prestanda bilar i åtanke. En låg profil jack kan i själva verket vara tillräckligt låg för att man kanske inte behöver använda trä plattform alls.
4

Kör bilen upp på ramper. Om du inte behöver ta bort hjulen när du har höjt din sänkt bil, då kan du helt enkelt köra upp på ramper. Se bara till att du använder ramper som är grunt nog att de får kontakt med ditt fordon. Du kan också hissa bilen upp när det har drivit upp på ramperna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125989.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.