Hur att bogsera en Montero på en Tow Dolly

En bogsera dolly kan användas för att transportera fordon, oftast de som är framhjulsdriven, med en större och starkaste lastbil. De är allmänt tillgängliga för köp på många bildelar återförsäljare, och de kan också hyras från flyttbil och utrustning leverantörer uthyrning. Mitsubishi Montero är en SUV som har variabel fyrhjulsdrift, som du kommer att behöva stänga av om du vill bogsera den med dolly. Instruktioner
1

Montera bogsera dolly på fordonet som ska bogseras Montero. Placera Montero 5 meter bort, med framhjulen linje med Dollys hjulspår.
2

Sänk bogsera Dollys ramper. Kör Montero upp till ramperna, men kör inte på ramperna ännu.
3

Kontrollera att se till att däcken är matchas upp till ramperna och Montero kommer lasta på den dolly.
4

Kör fram till ramperna tills framhjulen träffa däck hållplatser som är inbyggda i dolly. Om din Montero är fyrhjulsdriven, se till att växel i bilen är engagerad i "2WD LO" växel, vilket kommer att placera de bakre hjulen i friläge och låsa den främre, drivhjul. Koppla inte parkeringsbromsen eller använda andra redskap.
5

surra framhjulen med hjälp av Dollys Remmar för montering, bifoga den till de nödvändiga pekar punkter som är integrerade i din dolly. Kontrollera att det inte finns några vändningar i banden när du har avslutat binda ner dem.
6

Gå till en långsam provtur med dolly kopplad till dragfordonet, gör långsamma vänster och höger varv på först för att se till att bilen är säker på dolly.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128697.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.