Hur man identifierar en Fouled Spark Plug

När du äger en bil , kan du spara mycket pengar genom att lära sig att göra enkla reparationer själv . En sådan reparation är att byta tändstift . Om du inte ändrar dem när de är smutsiga , får du mindre gas körsträcka och sämre motorprestanda . Här är några tips för att identifiera förorenade tändstift så att du kan ändra dem . Saker du behöver
Skruvmejsel
Bruksanvisning
Tändstift avdragare
Visa fler instruktioner
1

Ta bort tändstiftet från din motor . Du behöver ägarens manual för din bil samt ett tändstift avdragare . Detta gör att du kan ta bort pluggen lätt . Se också till att motorn är avstängd och knapparna är inte i tändningslåset .
2

Titta på tändstiftet när du har tagit bort det . Definitionen av ett sotigt tändstift är om olja , smuts , bränsle eller annat skräp har korroderat spetsen . Spetsen ska vara ren och klar så att gnistan reser rent till spetsen .
3

Torka bort smuts, olja gas och annat skräp med en trasa . Om du kan ta bort det här lätt , så du kanske kan spara tändstiftet . Men om korrosionen vistelser på tändstiftets , då är det verkligen fouled och behöver bytas ut . Ta bort tändstiftet till närmaste Biltema så att du kan se till att du får rätt märke och modell för din bil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124160.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.