Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur återställa glans till Gamla bilar

Med tiden din bil kan förlora sin glänsande finish. Väder och andra faktorer kan förstöra din färgens täckfärg, men du kan återställa din bils lysa med bilvax. Även vaxning kräver en hel del manuellt arbete, kan du spara kostnaden för en ny lack. Vax kommer också att skydda din bils yta från ytterligare skador. Saker du behöver
Bilvax
Sponge (2) katalog sämskskinn
Biltvätt
Bucket
Handdukar
Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink med varmt vatten och en mössa full med biltvätt.
2

Spola hela bilen med en trädgårdsslang. Avlägsna all lös smuts genom att spraya den med slangen. Använd ett munstycke i änden av slangen för bästa resultat. Addera 3

Doppa en stor svamp i hinken av biltvätt lösning och sedan arbeta på bilens yta i sektioner. Börja med taket av bilen. Skölj varje avsnitt som du går för att förhindra tvål fläckar.
4

Torka bilen torr med ett sämskskinn.
5

vaxa bilen i små sektioner. Gnid en ren, torr svamp i bilvax och sedan gnugga vaxet på fordonet. Använd en medurs cirkelrörelse att försiktigt applicera vaxet. Det kommer att visas glänsande när det går på.
6

bort vaxet med en handduk genom att gnugga bilens yta i en moturs cirkelrörelse. Vaxet kommer att visas på dis över. Fortsätt att arbeta i sektioner tills hela bilen har vaxade.
7

Gnid hela bilen med en ren handduk för att avlägsna eventuella missade vax.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123787.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.