Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur man använder Liquid Care Glas Bil

Liquid Glas är en linje av produkter avsedda för att ge hög glans på din bil s exteriör. Medan produkterna är dyr, har ledningen ett rykte om att vara hållbara och av hög kvalitet. Flytande glas erbjuder allt från vinyl vård till biltvätt och vax. Medan de rekommenderar att du använder alla produkterna tillsammans, är vaxet vad ger majoriteten av glans. Saker du behöver
flytande glas Förtvätt
mjuka trasor
flytande glas Polska
grova trasor
flytande glas tvättkoncentrat
Visa fler instruktioner

1

Kontrollera bilen för eventuella repor, oxidation, fågelspillning, gammalt vax, etc. Om du märker något eller nyligen har tillämpat en annan typ av vax till bilen (annat än flytande glas), måste du använda en pre-renare för att ta bort dessa brister innan vaxning.
2

Häll lite av den flytande glas före på en ren trasa och applicera ett tunt lager med rak rygg och återgående rörelse.

3

Vänta tills ett svagt dis visas på bilens yta. När den gör det, torka av bilen med en ren, mjuk trasa.
4

Låt bilen att sitta i solen för att bota, vilket rekommenderas av flytande glas bolaget. Om du är rädd för fågelspillning, behöver du inte låta bilen sitta särskilt länge.
5

Applicera flytande glas polska i ett tunt lager med en grov bomullstrasa. Använd en rak fram och tillbaka som du gjorde innan. Applicera lacket en sektion i taget.
6

När ett töcken visas på en del, torka av det med en ren, torr trasa.
7

Låt bilen härda i solen i fyra timmar innan en annan päls. Om du inte vill använda en annan päls omedelbart, kan du göra det vid ett senare tillfälle. Använd flytande glas tvättkoncentrat mellan lagren för att rengöra och fräscha.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123806.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.