Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur man tvättar en bil efter installation Vinyl skiktning

Installera vinyl striping på din bil kan ge det ett snyggare utseende, men det gör reningsprocessen lite svårare. Du måste vara särskilt försiktig för att hålla striping på bilen och ser bra ut i många år framöver. Många människor har drivit igenom en automatisk biltvätt bara för att senare upptäcka deras vinyl striping har tagits bort av under högtryckstvätt. Det finns bättre och säkrare sätt att tvätta bilen efter installation vinyl striping. Saker du behöver
Bil tvål
mjuk svamp
Vattenslang
sämskskinn
Visa fler instruktioner
1

Se till vinyl striping har varit på bilen under minst en vecka. Parkera bilen i skuggan för att kyla ytan.
2

Spola bilen med vatten från en öppen vattenslang. Använd inte ett munstycke eller en högtrycks biltvätt slang eller det kan blåsa vinyl skiktning av av bilen. Addera 3

Tvätta bilen med en mjuk svamp och bil tvål . Bil tvål torkar inte bilens lack eller skiktning som tvättmedel eller andra starka tvålar.
4

Använd öppen slang för att skölja alla tvål av bilen. Låt det lufttorka eller torka bilen med ett sämskskinn för att undvika vattenfläckar.
5

Place fordonsindustrin maskeringstejp över vinyl striping innan du vaxa bilen. Vax kan torka skiktning också och få den att bli spröd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123821.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.