Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur Ren Vans

Eftersom en skåpbil är ett stort fordon, kan det vara mycket svårare att rengöra än en kombi eller en sportbil. Nyckeln till städning skåpbilar är att skapa ett system och följa denna process från början till slut. Det är också bra att ta underhåll steg, såsom att rensa ut röran inuti och en grundläggande spolning av utsidan av van, på regelbunden basis, så jobbet är inte så stor när nästa rengöring dags runt. Saker du behöver
Vattenslang
Safety pall
Wash hink tvål
Auto eller rengöringsmedel för yttre
Automotive skurborste
Däck Cleaner Review Däck skrubber
Sopsäckar
Vakuum
Rengöringsmateriel för interiör
Glasrengöringsmedel pappershanddukar eller dukar
Visa fler instruktioner
Rengöra utsidan
1

Använd en vattenslang att spraya bort smuts och skräp från van. Börja på framsidan av van med stötfångaren, grill och huv samt vindrutan och sedan början av van och arbeta dig till baksidan.
2

Använd en säkerhet pall för att hjälpa du når toppen av van att vara säker på att du kan spraya ner det helt.
3

Använd en tvål eller rengöringsmedel som godkänts för fordon att börja tvätta framsidan av van först. Du vill inte tvål hela van eller kommer det att torka på van den ena änden innan du blir klar med den andra. Använd ett fordon som godkänts skurborste för tuffa fläckar liksom framsidan av van, där buggar och andra trafikanter skräp fastnar på. Rengör och skrubba framsidan av van och vindrutan tillbaka till framdörrarna och stoppa och spola alla tvål bort. Dubbelkolla att alla fläckarna är rena innan du går vidare till nästa avsnitt
4

Clean ena sidan av van -. Vänster eller höger - från där du slutade på framdörrarna, alla vägen till de bakre däcken. När den är klar, skölj soap av detta område.
5

Rengör motsatta sidan av van också från de främre dörrarna till de bakre däcken och skölj när komplett.
6 < p> Tvål och rengör baksidan av van från baksidan däck hela vägen över fönstret tillbaka och den bakre stötfångaren. Skölj när du är klar.
7

Använd ett däck skrubber och renare på däcken när resten av kroppen av van är klar. Skölj dem ordentligt.
8

Ge hela van ytterligare en sista sköljning och se till att du inte har missat några fläckar. Addera Rengöra insidan

9

Ta bort skräp eller överskott objekt från van och placera dem i soppåsar.
10

bort personliga föremål från van, golvmattor och andra rörliga delar, såsom lagring caddies .
11

Dammsug hela insidan av van, med början i fronten under förarens och passagerarsäten sidan och gör din väg till baksidan som du går.
12

Använd en renare godkänts för hårda ytor på din bil interiör att rengöra instrumentbrädan och andra områden, till exempel längs dörrpanelerna.
13

Rengör speglar av glas och fönster med fönsterputs och en pappershandduk eller ren vit trasa. Slang ned golvmattor utanför och skrubba med tvål och vatten. Låt dem torka helt innan han återvände dem till van.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123762.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.