Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur Ren miljöbilar

Om du bryr dig om miljön nog att köpa en grön bil, kommer du förmodligen vill rengöra den med miljövänliga produkter. Tack vare växande miljömedvetenhet, det finns gott om gröna rengöringsprodukter på marknaden som sparar vatten och hålla gifter ur miljön. Kombinera dem med några vanliga hushållsprodukter och du kan rengöra din miljöbil med liten negativ miljöpåverkan. Saker du behöver
Waterless biltvätt lösning
Mikrofibertrasor
Vinäger
tvätt soda Flighter Salt
Jojobaolja
Sprayflaska
Natural-borste
Vakuum
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Spray en ungefär 2 - till 3-kvadratfot delen av bilen med en grön vattenlösa rengöringsprodukt enligt tillverkaren instruktioner. Den gröna levande hemsida rekommenderar GreenYour.com Freedom Waterless Biltvätt, Eco Touch Waterless Bilvård eller NO-WET Waterless Biltvätt som ideala gröna produkter.
2

Torka renare och smuts gratis med en mjuk mikrofiberduk.
3

Dammsug klädseln, golv och mattor.
4

Doppa en naturlig borste i en pasta av en del salt, en del tvätt soda, och en del vatten. Stipple in den tuffa att rengöra smuts på mattorna. Låt det sitta i fem minuter. Doppa borsten i vatten för att skölja och skrubba mattorna rena. Lufttorka mattorna innan du sätter tillbaka dem.
5

Rengör vinyl plast, trä, krom och läder i bilen med en trasa fuktad med en del ättika och en del vatten. Undvik vaxade ytor. Den ättika kommer strippa vaxet. Använd varmt vatten istället.
6

skick träet, vinyl och läder med en trasa fuktad med jojobaolja. Torka lösningen in i ytan med långa slag. Omedelbart polera bort det med en andra, torr trasa. Skaka lösningen ofta under användning för att hålla det väl blandat.
7

Rengör hjulen och fälgarna med en pasta gjord av en del tvätt soda, en del salt och tillräckligt med vatten. Daub pastan på fälgar och däck. Låt det sitta i 10 minuter för att absorbera fett och annat skräp. Doppa en pensel i vatten och skrubba och skölj hjulen och fälgarna rena.
8

Rengör fönster, speglar, plast och glas med hjälp av en sprayflaska fylld med vit vinäger och en mjuk trasa.

9

vaxa bilen med en helt naturlig, syrafri vax som Carnauba.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123815.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.