Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man installerar en 1955 Chevy Headliner Bow Typ

En hängande eller trasiga headliner i din årgång 1955 Chevy kan vara oattraktiva och osäkra, vilket minskar synligheten i din bakifrån. Du kan beställa en ny från en webbplats på Internet eller från en lokal specialitet butik. När det anländer, kan du utrusta din Bel Air, Two-Ten eller One-Fifty med en ny headliner i tid för nästa årgång bilutställning, och säkert köra din Chevy i stil. Saker du behöver
skruvmejsel
Takinklädnad självhäftande
Flat nubb
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna takbelysning, solskydd och lister som säker headliner runt kanterna av taket. Ta bort den bakre sätena vid behov.
2

Lossa gamla headliner materialet från lim, nubb och kvarhållande band som håller fast den på taket.
3

Tryck in den gamla takklädseln bort från sidorna av taket, utsätta skruvarna båge rod. Ta bort skruvarna på vardera sidan av varje stång, och lossa innertaket från bilen.
4

Ta bågen stavar från öglorna på baksidan av den gamla headliner, notera ordern. Skjut stängerna i öglorna i den nya headliner i samma ordning som de installerades i den gamla.
5

Montera nya headliner till det inre taket på bilen, och fäst bågen stavar till sidorna av taket med skruvarna. Arbeta från baksidan till framsidan.
6

Tuck headliner i de kvarhållande remsor längs sidorna av taket, och fast den främre och bakre delen av innertaket med nubb och lim. Klipp bort överflödigt material från runt sidorna, och från fönstret tillbaka om det behövs.
7

Ta bort alla rynkor och installera om takbelysning, visir och lister.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123679.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.