Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Corvette Car Shows i Arkansas

Chevrolet Corvette byggdes först 1953 som bilindustrin första bil med en kropp gjord av glasfiber. Det är väl känt som en högpresterande sportbil och speciella Corvette bil visar att ägarna att visa upp sina fordon till andra entusiaster och allmänheten. Arkansas har en mängd Corvette bil visar kring tillståndet. Eureka Springs Corvette Weekend

Eureka Springs Corvette Weekend sker årligen under den första helgen i oktober i Eureka Springs, Arkansas. Det börjar på torsdag och slutar söndag. Evenemanget startade 1991 med endast 33 Corvetter från omgivande stater och har vuxit till mer än 1.000 Corvetter från runt om i landet varje år. Den Eureka Springs handelskammaren och en mängd Corvette klubbar sponsrar det. Alla typer av Corvetter från alla år, ägare och modifieringar är välkomna att delta i evenemanget. En mängd olika händelser inträffar under hela helgen, inklusive en foto turné, Poker Run, bränsleekonomi springa, seminarier, korthålsbana autocross och ägare 'Choice Car Show. Bilen visar placerar Corvetter på displayen för deltagarna att betygsätta. Den Eureka Springs Corvette Weekend är en icke-vinstdrivande organisation och en av landets tre största årliga icke-kommersiella Corvette händelser.
Alla Corvette Show presenteras av korvetter av Ozarksen och Kent Chevrolet

Corvetter i paren Ozarks Club upp med Kent Chevrolet och presenterar årligen Alla Corvette Show i mitten av april. Showen startade 1991 och äger rum i Mountain Home, Arkansas. Alla deltagare får lunch och Corvetter kategoriseras i klasser efter år av modellen. Awards ges för Best of Shows, Folkets val och största klubben Delaktighet. Utmärkelserna ges av korvetter av Ozarks Club, Kent Chevrolet och Ramada Inn. Korvetter av donerar Ozarks Club en del av sin vinst till välgörenhet i närområdet.
Northwest Arkansas Corvette Club Summers End Car Show

Northwest Arkansas Corvette Club arrangerar årligen sommarens slut Car Show i slutet av augusti som sammanfaller med slut av sommaren. Det började 1996 och hålls i Rogers eller Mountain Home-området. Showen är vanligtvis sponsras av lokala Chevrolet återförsäljare och sker under den sista fredagen och lördagen i augusti. Fredagens händelser varierar beroende på år, men kan innefatta en två-timmars körning bränsleekonomi, självstudier Fun Run och mottagning för deltagarna. Själva showen sker oftast på lördagen och följs av en utmärkelser bankett. Inkomster från sommarens slut Car Show gynnar välgörenhetsorganisationer i Corvette klubben.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100477.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.