Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Corvette Car Shows i Destin, Florida

Ägare av Corvetter är en stolt ras, vilket framgår av de många Corvette klubbar och visar bil som äger rum i hela USA varje år. Florida är värd redan många av dessa föreställningar, däribland några som är Corvette-exklusiv. För boende och besökare till Destin, Florida, flera av dessa visar att äga rum mitt i staden och omgivande områden. Lekplats Corvette Club

Playground Corvette Club, som är verksamt i och runt Destin, värd periodiskt Corvette bil visar i Florida. Ett exempel på detta är de årliga Vettes för Vets Show hålls under sommaren varje år Talledega Speedway. Här är Corvette ägare välkomna att köra direkt på den berömda banan. Två sessioner fem varv kostar $ 100 i 2010. Evenemanget ingår även ett museum turné och festa hela natten innan på närliggande International Motor Sports Hall of Fame. Alla intäkter gynnar amerikanska veteraner. Mer information om denna och kommande händelser kan hittas på Playground Corvette Club hemsida, listas nedan. De som vill delta måste ha minst en Corvette och måste sluta med vid klubbens möten, hölls den första onsdagen varje månad kl 7 på Logans Roadhouse.

Logans Roadhouse

315 Mary Esther Blvd .

Mary Esther, FL 32569

playgroundcorvetteclub.com
Motorfest

Motorfest är en fyra-dagars bilutställning som tar plats på hösten varje år med fyra showcase fläckar längs stranden. Showen är inte begränsad till Corvetter. Välkomnar också finns andra typer av bilar, motorcyklar, båtar och även flygplan. Corvette ägare, däremot, uppmuntras att delta och visa uthållighet i dessa klassiska och stilrena bilar. De som vill lära sig mer om den här händelsen kan kontakta Destin Commons direkt, enligt nedan.

Destin Commons

4300 Legendary Drive, # 200

Destin, FL 32541

850-337-8700

destincommons.com
Panama City Beach Car Show

Hyresgäster i Emerald Coast Corvette Club, är denna årliga bilmässan även skräddarsydda för Corvetter. Besökare från Corvetter Circle City i Alabama göra resan till Panama City Beach (ligger ca en timmes bilresa från Destin) varje vår för att delta i denna dagslång evenemang. Festligheterna börjar med seminarier från Corvette proffs. Evenemanget kulminerar med eftermiddagen bilutställning, och det finns också en grupp middag och Corvette punkt auktion på natten. De som vill registrera sig för kommande utställningar bör maila på adressen nedan eller kolla in mer information på webbplatsen.

Panama City Beach hotell

17109 Panama City Beach Parkway

Panama City , FL 32413

jehickman@roadrunner.com

circlecitycorvettes.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100409.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.