Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Bil Shows Nära Corbin, Kentucky

Bil visar är händelser som lockar bilentusiaster från hela nationen. Från klassiska hot rods till de senaste sportbilar, ägare och fans kommer till dessa händelser att beundra visningen av kvalitet och hantverk. Bil entusiaster i Corbin, Kentucky har gott om möjligheter att beundra dessa fordon. Denna lilla stad djupt i hjärtat av Bluegrass State är hem för flera bilar visar att funktionen sen modell och vintage åkattraktioner. Cumberland Cruise I

Cumberland Valley Cruise sker i hjärtat av downtown Corbin och är en årlig festival brukar hållas mellan maj och september. Den Cumberland Cruise In har ett stort antal av vintage och sen modell fordon som sträcker sig från klassiska Plymouth Road Runners till sen modell Ford lastbilar. Automotive entusiaster samlas för att byta historier om sina bilar, köpa, sälja och handla, och få tips från andra bilägare. Evenemanget lockar också fans av bilar som kommer att beundra hantverket och stil av fordon från förr, och det ofta är tävling ritningar med priser tillgängliga. I september 2010, fanns det ingen kostnad för antagning till evenemanget.

Cumberland Valley Cruise In

606-528-5093

cumberlandvalleycruisein.com


Boonesborough Boogie

årliga Boonesborough Boogie Nationals Car Show hålls strax utanför söder om Richmond, Kentucky, som ligger bara en 30 minuters bilresa norr om centrala Corbin. Den Boonesborough Boogie Nationals, som sponsras av de sydliga riddarna av Central Kentucky, är en stor årlig händelse som drar bilentusiaster från hela staten. Showen vanligtvis hålls i mitten av oktober varje år och erbjuder massor av regionala livsmedel leverantörer, pris ritningar och tävlingar bil förutom bilarna på displayen. I september 2010 var avgiften för att delta Boonesborough Boogie Nationals $ 2 per person eller $ 5 per bil belastning. Barn under 12 år medgavs gratis. Det var också en $ 15 inträdesavgift för ägare som ville skriva sitt fordon för visning.

Boonesborough Boogie Nationals

230 Donalynn Drive

Frankfort, Kentucky 40601
< p> 502-226-5405

southernknightsofcentralkentucky.com
NIBROC Festival

NIBROC Festival är en årlig 4-dagars evenemang som äger rum i mitten av downtown Corbin, Kentucky, och sponsras av staden Corbin och Whitley County Department of Tourism. En attraktion med i festivalen är en klassisk bil show, där vintage bilar och lastbilar finns utställda för glädje av bilentusiaster. Bilar upp i showen inkluderar fullt återställd 1955 Chevrolet, vintage Dodge Laddare, tidig modell lastbilar och anpassade motorcyklar. Händelsen har också matbooths från området leverantörer och ett antal fria konserter som utförs av lokala konstnärer. I september 2010 var NIBROC Festival ett gratis evenemang som är öppet för allmänheten och det fanns ingen kostnad för att delta.

Corbin Economic Development Agency

101 North Depot Street

corbin KY, 40701

606-528-6390

corbinky.org

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100408.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.