Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur koppla in Electric Choke på en Edelbrock AFB Carb

Edelbrock förgasare är ett populärt eftermarknaden val bland fordonsindustrin restaurering och entusiaster prestanda. Kraftigt förenklat i sin design, vad de saknar i finess, gör de upp i användarvänlighet: Till exempel ändrar bränsleflödet genom att ersätta mätning stavar för en helg dragrace möter tar minuter, något som inte är möjligt med en fabrik förgasare. För enheten hem, tämjer en snabb förändring tillbaka bränsleflödet. Anslutning av elektriska choken är också lika enkelt. Saker du behöver
Ficklampa
Inline säkring Trådhållare
kontaktpressar
Visa fler instruktioner
1

Shine en ficklampa under förarens instrumentbräda för att lokalisera säkringen panelen. Klassiska bilar har oftast kranar tillbehör säkring som är märkta "IGN," "ACC" eller "BAT." Välj "IGN" tap. Detta tillför positiv spänning när bilen är igång. Anslut en inline säkring till denna kran, och köra en kabel från gruppcentralen till motorn.
2

Ta bort luftrenaren och installera en tråd crimp på änden av kabeln från säkringen panelen, koppla sedan in den på den positiva anslutningen på sidan av Edelbrock förgasaren. Den elektriska choken ligger på passagerarsidan av förgasaren. Det är en liten, svart, runda huset som öppnar choken plattan vid upphettning.
3

Crimp en tråd kontakten på ett kort avsnitt av tråd och anslut ena änden till den negativa sidan av drossel. Skruva fast andra änden på motorn, eller på bilen ram. Detta avslutar negativa kretsen för choke.
4

Starta bilen och manövrera gas spaken. När motorn värms upp, kommer choken plattan ovanpå förgasaren öppnas (om ledningarna har installerats korrekt).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98580.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.