Lancer GTS vs Lancer GTS Sportback

Mitsubishi Lancer GTS är den övre trim nivå familj sedan, och Sportback versionen är en femdörrars halvkombi. Den Sportback är något större än sedan och finns med GTS trim. Föreställningen Lancer Ralliart-modellen kommer också som en Sportback. Den Sportback, speciellt med Ralliart utrustning, har blivit en populär "hot hatch", tävlar mot Ford Focus, Honda Civic och Mazda3. Bakgrund

Mitsubishi har producerat den Mitsubishi Lancer sedan 1973 och badged det under många olika namn, inklusive Colt Lancer, Galant Fortis, Eagle Summit och Mitsubishi Carisma. Dodge och Plymouth badged gång Lancer som en Colt. Den biltillverkaren förlade 2011 GTS modellen ovanför basen DE och mid-range ES utföranden och under utförandet Ralliart. För 2012 års modell, de utföranden är DE, ES, SE, GT och Ralliart. Den Sportback och Ralliart kom 2004, även om Mitsubishi tillverkade en mindre station kombi herrgårdsvagn Sportback på 1980-talet. GTS-modeller kan få extra CVT eller kontinuerligt variabel transmission, eller en sexväxlad paddel skift CVT. Addera Sportback

Sportback och GTS har en omfattande standardutrustning . Den Sportback levereras med sport-fjädring med styvare för att förbättra hanteringen. Den Sportback är ca 1/2 tum längre än GTS och ca 1 tum längre. Den Sportback är kantigare än den mjukare proffsiga GTS sedan. Den Sportback sitter på 18-tums aluminiumfälgar och använder skålade säten tagna från Mitsubishi Evolution GT-A. Till skillnad från GTS har Sportback en fyra-växlad automatisk växellåda eller "Sportronic" CVT. Ingen manuell växellåda är tillgänglig, men biltillverkaren lagt en aerodynamisk marken effekter paket.
GTS

Mitsubishi gav GTS modell 18-tums aluminiumfälgar istället för standard 16-tumshjul på de lägre utföranden. Den matchar Sportback med sport-tune fjädring. Den har också automatisk klimatanläggning, främre skålade säten, Bluetooth, en sex högtalare ljudsystem, USB-port och tillval fyrhjulsdrift. Lägg en valfri Touring paket, och GTS är utrustad med xenon strålkastare, taklucka, lädersäten, nio högtalare ljudsystem och bakspoiler.
Prestanda

2011 Lancer GTS och de kombinerade GTS Sportback, som kallas Sportback GT för 2012 års modell, kommer med en helt i aluminium 168-hästkrafter 2,4-liters fyrcylindrig motor som utvecklar 167 foot-pounds av vridmoment. Den har en 10,5-till-ett komprimeringsförhållande. Den 2012 Sportback med ES trim har en 148-hästkrafter 2-liters rak fyra som utvecklar 145 foot-pounds av vridmoment med en 10-till-1 kompressionsförhållande. Den 2,4-liters motor tjänar 21 mpg i staden och 31 på motorvägen för GTS och Sportback. Den 2012 Ralliart Sportback levereras med en 237-hästkrafter 2,0-liters turboladdad fyrcylindrig med 253-foot-pounds av vridmoment. Den har en sexväxlad dual-växellådan. Den Ralliart Sportback uppnår 17/25 mpg.
Pris

föreslagna tillverkarens pris för 2011 GTS versionen är $ 19.500. Den 2011 Sportback modell MSRP är $ 17,100. De 2011 Sportback GTS är $ 19.900. Den 2011 Ralliart Sportback säljer för $ 28.900. Lägga till Sportronic CVT kan lägga ytterligare $ 1300 till prislappen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78144.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.