Specifikationer på 1992 Geo Tracker

Geo började som en GM-serie kompakta, ekonomi bilar. Varumärket var bara tre år gammal när den superkompakta 1992 Geo Tracker infördes. Den Tracker var avsiktligt mycket lik Suzuki Sidekick. Det producerades fram till 1998, men under det sista året var Geo namn sjunkit och de slutliga Trackers och andra Geo modeller stämplades som Chevrolet. Mått

Alla 1992 Tracker modellerna var 142,5 inches lång, 64,2 inches bred och 65,6 inches tall med en hjulbas på 86,6 inches. Markfrigången var 7,9 inches. På bilens interiör, mätt främre takhöjd 39.5 inches och bakre headroom uppmätt 38,3 inches. Benutrymme mätte 42.1 inches i fronten och 31,6 inches i baksätet.
Utföranden

Fem versioner av den nya Geo Tracker fanns tillgängliga under 1992, inklusive två hjul driv-och fyrhjulsdrivna konvertibler, en fyrhjulsdriven hardtop och LSI-modeller, vilket hade kropp-färgad stötfångare och tonade glas. LSI-modellen var tillgänglig med en hardtop eller som en cabriolet, men bara i fyrhjulsdrift.
Motor

1992 Tracker hade en tillgänglig motorn. Det var en fyrcylindrig, enkel överliggande kamaxel, 1,6-liters motor med spjällhus elektronisk bränsleinsprutning som levererade 80 hästkrafter vid 5.400 rpm. Vid 3300 rpm, levererade motorn 94 foot-pounds av vridmoment.
Transmission

Tracker hade en fem-växlad manuell växellåda med överväxel. En tre-växlad automatlåda fanns tillgängliga som tillval. Addera Hantering

Struts med spiralfjädrar som framvagn och stel axel med länkarmar och spiralfjädrar som bakvagnen . Den recirkulerande bollen servostyrningen gav Tracker en 16,1-fot vändradie.
Hjul och bromsar

Front bromsar gs av skivbromsar, och låsningsfria trumma bromsar saktade bakhjulen. Bromssystemet gav också stöd föraren makt att bromsa och stanna. Den Tracker hade 15-tums, rally stålfälgar. Alla Tracker modeller använde all-säsongen, stål-bältade radialdäck.
Bekvämligheter

Front skålade säten var standard i varje Tracker modellen och alla säten behandlades med ett väder och bets skyddsmedel. En AM /FM-stereo med en scan-funktion var standardutrustning på LSI modeller och tillval på andra. Varje Tracker kan utrustas med luftkonditionering. The Tracker modeller ursprungliga priset varierade från $ 11.000 till $ 13.000
Pris

.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78082.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.