Tips om att köpa en begagnad bil från en återförsäljare

Att köpa en begagnad bil från en återförsäljare har sina för och nackdelar om man jämför med en privat försäljning köp. Medan dealern kan garantin bilen, tillhandahålla finansiering och erbjuder eftermarknaden objekt, allt är till salu på ett återförsäljaravtal är märkt upp i pris. Ställ rätt frågor och forskning innan du köper - detta kan lägga mer pengar i fickan och mindre i återförsälningskontorets. Vehicle History Kontrollera

Innan du samtycker till pris eller köp, be att få se en rapport fordon historia för den bil du är intresserad i. När du köper från en privat säljare, är det oftast ett säkert kort att Säljare var den registrerade ägaren av fordonet och har titeln i handen. Återförsäljarna har tillgång till auktionen och uthyrning inventering, vilket innefattar repossessions, tidigare uthyrning eller fordon från andra stater. Om du upptäcker att fordonet var en hyra, har du mer utrymme och bättre anledning till förhandlingar. I själva verket, om du skulle kontakta en uthyrningsfirman att köpa en begagnad hyra direkt, kan du köpa förmodligen bilen för vad dealern betalat. Alltid be om en bil historia rapport, som bör ges till dig gratis på ett återförsäljaravtal. Om fordonet inte handlas av en individ, köpte återförsäljaren förmodligen det för mindre än normalt grossist kostnad.
Begagnade Bil Prissättning

flesta bilar på en återförsäljare Många är märkta upp, även om vissa inte. Alltid forskning priset på en bil du tänker köpa och aldrig betala föreslagna priset. Medan många återförsäljare erbjuder att visa värden i ett fordon så att du kan bedöma prissättningen själv, försök att lämna återförsäljaravtalet att göra det på egen hand. Vissa återförsäljare sätter in extra alternativ för att öka detaljhandeln värde, eller ändra postnummer för samma anledning. Till exempel, Hollywood, Kalifornien värden är mycket högre än de som någon annanstans. Om dealern insisterar på att köra rapporten, se till att du matar in informationen. Om forska värdet på egen hand, använder NADA stödlinjer eller Edmunds hemsida för att hitta dina värderingar. Använd inte det lägsta värdet, använd både och komma med ett genomsnittligt antal Addera ditt Månadsbetalning


När du presenteras bilen kostar från en återförsäljare. , är det oftast i form av en månatlig utbetalning. Naturligtvis ser månatliga överkomliga mycket billigare än den totala kostnaden. Medan du bör ägna särskild uppmärksamhet åt din budget, fokusera på den totala kostnaden för fordon med skatter ingår och avgifter. När handlaren driver en månatlig betalning, be att få se det totala priset före finansiering. Bli inte förvånad om det finns extra inkluderade avgifter som t.ex. en garanti eller lackskydd. Eventuella dolda avgifter framkommer när man diskuterar totalpriset. Förhandla om priset, inte på månatlig betalning.
Dealership Vinst

återförsäljare tjäna pengar på ett sätt du inte förväntar dig. Om du använder en återförsäljare för finansiering, kan han märka upp din kurs att göra en vinst från långivaren. Skaffa ett lån lånelöfte på egen hand av denna anledning. Ge återförsäljaren en chans att slå din takt, och hon förmodligen kan. Även eftermarknaden objekt är förhandlingsbara, liksom. Artiklar som erbjuds till dig på ekonomiavdelningen, såsom fordonstillbehör eller en förlängd garanti, markeras upp i pris. Ekonomiavdelningen på ett återförsäljaravtal är ofta det mest lönsamma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77669.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.