Hur man kontrollera om en bil har varit förolyckades

Begagnade bilar kan ge betydande besparingar över nya fordon. Det är dock viktigt att se till att en begagnad bil är i gott mekaniskt skick, och specifikt, har inte förstört. Saker du behöver
kvalificerad mekaniker och Body Shop
Telefon
Visa fler instruktioner
1

Kontakta den tidigare ägaren. Eftersom de inte längre äger bilen, kommer de sannolikt att vara tillmötesgående om någon stänkskärm Benders eller allvarliga olyckor bilen var i.
2

Skaffa en CarFax rapport. Denna rapport kommer att ge dig information om eventuella rapporterade olyckor som din blivande bil köp har varit inblandad i. Nyckelordet här är "redovisas." Även om detta kan vara ett användbart verktyg, är det också lätt att motarbetas.
3

Kontakta din lokala State Department of Motor Vehicles. Med bilens chassinummer (VIN) eller annan information, kan de ha möjlighet att förse dig med information om huruvida bilen någonsin varit bärgning titeln.
4

Var försiktig med bilar som ser "ut av plats. " Om din lokala budget /djup rabatt auto säljaren har ett blankt, nästan nya Mercedes till salu, kanske som ger dig utrymme för paus. Ofta är dessa bilar köps förolyckades, sedan repareras och säljs med rabatt. Ha bilen besiktigas av en mekaniker
5

. En mekaniker eller Body Shop kommer att känna de berätta tale tecken på reparerade kroppen, ram och lackskador. Oavsett hur bra reparationen jobb, är det mycket svårt att helt replikera den ursprungliga fabriken montering. En utbildad reparatör kommer att kunna upptäcka eventuella avvikelser från originalet (OEM) tillstånd snabbt och enkelt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77099.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.