Hur kan jag jämna ut rida på min lågprofildäck ?

Lågprofildäck är gjorda för att ge föraren bättre fordonets prestanda och en egen look . Installera lågprofildäck på en bil som inte var avsedd för dem kan resultera i en hård och skakig resa . Du kan finna det svårt att lösa ditt obehag om din fjädring inte var avsedd för låg profil däck . Ändra suspension att göra en bättre ride skulle vara väldigt dyrt , så jämna ut din ride genom att justera lufttrycket . Saker du behöver
Lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Hitta en bekväm plats att arbeta på din bil . Ställ nödbromsen .
2

Ta en titt på varje däck en efter en för att se till att däckets slitbana är slät . Om du har ojämn slitbana eller en separerad däck , kommer du att behöva byta däck .
3

Gå runt till varje däck och kontrollera lufttrycket . Många människor tror att de måste ha den maximala däcktrycket i sina däck , men detta är inte sant . I många fall är det OK att sänka lufttrycket. Med lågprofildäck , kan du sänka lufttrycket till ca 25 psi . Men först , sänka trycket till 30 psi och köra bilen . Om du fortfarande upplever en hård ritt , sedan sänka trycket till 25 psi . Det är alltid bättre att ha en högre psi i dina däck för körsträcka ändamål . Det är därför du vill ha högre lufttryck för att starta , men för komfort ändamål du kan sänka den till 25 psi .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98297.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.