Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

New York Dot bokföring Regler för inomstatliga Drivers

The New York State Department of Transportation (NYSDOT) upprätthåller och förstärker vissa regler som kräver bokföring av drifttimmar. Dessa regler gäller för förare av motorfordon lastbilar som innehas och används för inomstatliga transport av gods för annans och att förare av bussar som innehas och används för inomstatliga transport av passagerare till uthyrning. Servicebok

Förare är skyldiga att upprätthålla en tjänst logg som visar dag, timme och platsen föraren började och slutade varje resa tur transporterar gods eller passagerare. Varje förare håller tjänsten loggar redo att inspekteras när som helst genom en NYSDOT tjänsteman.
Arbetstimmar

Syftet med tjänsten loggen är att hålla reda på det totala antalet körtider per dag och per vecka. Förare av motorfordon lastbilar och bussar motor får köra endast ett visst antal timmar under en 24-timmarsperiod, och under en sjudagarsperiod. Antalet tillåtna körtimmar regleras av både statens lag (artikel 9-A (arbetstimmar av operatörer av Motor Lastbilar och Bussar) av transporterna (TRA) lagar New York) och federal lag (Title 49 CFR § 395 (timmars drift av drivrutiner)).

Förare av motorfordon lastbilar får köra bara för en 14-timmars period inom en 24-timmarsperiod, och bryter inte förlänga den 14-timmarsperiod. Denna tidsfrist reduceras till en 11-timmars period om föraren har varit ledig i 10 dagar i följd.

Förare av bussar får köra bara för en 15-timmars period inom en 24-timmarsperiod och pauser sträcker sig inte längre än den 15-timmarsperiod. Denna tidsfrist reduceras till en 10-timmars period om föraren har varit ledig i åtta dagar i följd. Förare av bussar som ägs av en kollektivtrafik myndighet får köra under totalt 12 timmar efter att ha varit ledig i åtta timmar i följd, och dessa drivrutiner måste ha en 24-timmars period utanför tull för varje sju på varandra följande dagar .

Inga drivrutiner får köra i mer än sammanlagt 60 timmar under en sammanhängande period om sju dagar.
Undantag

Körtiden kan tillåtna att förlängas i händelse av en handling av Gud som skapar förutsättningar för en sådan förlängning.

Förare av bussar som drivs antingen på en fast daglig eller veckovis schema, eller helt inom en 100 mil radie av motorns bussgarage eller terminal, är inte skyldiga enligt lag att upprätthålla en logg. Den NYSDOT ställer istället krav på att upprätthålla en tjänst logg för dessa drivrutiner på de företag de äger bussar.

Förare av motorfordon lastbilar som arbetar direkt för en bonde och som dragande privata gård, mejeri eller trädgårdsprodukter och gård leveranser till marknaden, mejeri eller lagring, är undantagna för bestämmelserna i dessa regler. Också undantagna är vrakplundrare och bogsering lastbilar, militärfordon som drivs av aktiv tjänst militär personal,. Och anställda verktyg som arbetar för att återställa eller bevara el, vatten, telefon, gas eller ånga service under ett oplanerat avbrott i tjänsten


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146763.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.