Felsökning av en Maxon BMR55

Den Maxon BMR55 är en komplex, kolumn-stil lyft för lastbilar som du kan felsöka på ett begränsat underlag, förutsatt att behållaren behöver fyllas, måste batteriet laddas eller en ventil som behöver öppnas. De flesta andra frågor kräver ett servicebesök, men genom att identifiera problemet i förväg, kommer du att kunna spara lite pengar. Instruktioner
plattformen kommer inte Höj och Motorn går inte
1

Kontrollera solenoiden pumpmotorn för 12 volt ström från batteriet. Om solenoiden inte får någon makt, kan batterikablarna skadas, då de behöver bytas ut. Om den inte är skadad, så ladda batteriet.
2

Kontrollera solenoiderna i pumpens rutan och kolumner för makten genom vrida omkopplaren till "UPP". Om någon annan solenoid förutom magnetventilerna pump motoreffekter upp, då ledningarna har skadats och behöver service.
3

Inspektera enheten för strukturella skador. Felaktig böjning av strukturer skulle kunna förhindra normal användning.
Platform Höjer Halfway och stoppar
4

Kontrollera den hydrauliska vätskenivån i behållaren. Om det är på "allvar ner enheter," sänka ner plattformen till marken och fylla behållaren till ungefär en tum från toppen. Om det är på "stänga enheter," höja plattformen till sängs höjd och fylla behållaren till ungefär mitten.
5

Inspektera pump och filter pump. Om de är slitna eller extremt tilltäppta, inrätta en tjänst samtal.
6

Kontrollera tryckkompensationsventilema belägna längst upp i varje kolumn för att se om de är anslutna. <
br> plattformen kommer inte Vik
7

Vrid hamnen flödeskontroll switch märkt "A" moturs för att öppna hydraulolja ventil.
8

Inspektera " En "magnetventilspole om makten genom att placera en magnetisk skruvmejsel ca 1/4 tum från den. Om skruvmejseln inte attraheras till solenoiden, behöver din enhet som ska skickas in för service.
9

bort ventilen spole från ventilpatron och använda ett gem för att trycka in kolven inuti patronen . Om det inte rör sig fritt i ungefär 1/8 tum, tvätta patronen i lösningsmedel. Om det fortfarande inte röra sig fritt, har det professionellt ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144685.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.