2002 Ford F150 Truck påminner

Den 2002 Ford F-150 erbjuder mångsidigheten hos en lastbil med last dragande och bogsering kapacitet. F-150 har även en bil-liknande interiör och vissa modeller även komma med fyra dörrar. Fyra påminner för F-150 har utfärdats sedan 2002 modellerna såldes. Någon av de drabbade lastbilar kan tas till en Ford-återförsäljare serviceavdelning, där korrigeringar av lastbilen kommer att göras. Headlight Assembly

Sabersport tillverkade strålkastare församlingar för några 2002 Ford F-150s som inte överensstämmer med federala riktlinjer för säkerhet, särskilt eftersom de saknar den gula linsen på den sida av aggregatet. Utan den gula linsen, kan andra förare inte känner igen bilen signalerar att vända, vilket kan resultera i en krasch.
Varvtalsreglering

Ford har utfärdat en återkallelse på alla F-150s utrustad med tillvalet hastighetsstyrningssystem. En defekt avaktivering omkopplare för hastigheten styrsystem kan överhettas, vilket gör att omkopplaren för rök och eventuellt starta en bil eld. Den hastighetskontroll återkallelsen började 2006, med Ford skicka ut brev till F-150 ägare begär de tar lastbilen till återförsäljare för service.
Bogsering

På Ford F-150s utrustad med en bogsering paket, var några av de belysning adaptrar installeras på lastbilar visar sig vara defekt. De defekta adaptrar kan orsaka bromsljus och blinkers på släpvagnar som dras av en F-150 att inte fungera korrekt eller överhuvudtaget, vilket ökar risken för en kollision med fordon som färdas bakom F-150.

Bränslefilter

På vissa 2002 Ford F-150s, en defekt bränslefilter var installerad på lastbilen. Ett problem med de som ansluts att bränslefiltret bränsleledningen kan orsaka bensin för att läcka ut. Förekomsten av bensin i motorrummet av F-150 kan resultera i ett fordon eld, sätta de åkande i bilen vid risk för personskada. De defekta bränslefilter har återkallats under 2006.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140997.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.