Typer av Pick Up lastbilar

Pickup lastbilar är vad Consumer Reports, en noterad produkter betyg och omdöme tidningen, kallar "domesticerade arbetshästar." Sedan starten 1925, har amerikanerna gjort den här typen av fordon en institution, väl älskad för sin förmåga att både ge transport och bära tunga laster. De mer moderna fungerar också som familjens fordon. De modeller som har baksätet är i stånd att bära fyra eller fem vuxna bekvämt. Exempel på populära lastbilar på marknaden från och med 2010 är Chevrolet Silverado och Dodge Ram. Komprimerar

Compact pickups, enligt Autotropolis, en online bil shopping guide, är de mest populära. De är också den minsta av alla pickup lastbilar. En lastbil kan synas stort, och ändå bära sin tillverkarens klassificering som en kompakt. Eftersom de punkter Autotropolis webbplats påpekar, beror den kompakta beteckningen mer på storleken på lastbilens flak. Om den är mindre än 50 inches bred, då automaker termer så kompakt. Deras motorer är också något mindre. Exempel på denna beteckning omfattar Chevy Colorado och Toyota Tacoma.
Full Size

Full storlek lastbilar är större och mer robusta än de komprimerar. Enligt Consumer Reports, tenderar de också att vara högre upp från marken än deras mer kompakt eller medelstora motsvarigheter. De kommer också i mer varierande hytt konfigurationer, drivlina och storlekar säng. Chevy Silverados och den ständigt populära Dodge Rams är två exempel på fullstora pickuper.
Coupe Utility

Coupe verktyg är en hybrid mellan en lastbil och en bil. Enligt Autotropolis, var den mest populära och bäst ihågkommen medlem av denna genre Chevrolet El Camino, producerade mellan 1959 och 1987. Det var en tvåsitsig bil byggd på en bil chassi. Det finns inga sådana exempel på amerikanska bilar som passar denna beskrivning från 2010. Men innan General Motors beslutade att slippa Pontiac varumärke som särskild division hade planerat att placera en på marknaden. Som Autotropolis hemsida säger
Sport Utility Pickup

, en sport utility pickup är helt enkelt en korsning mellan en sport utility vehicle och en pickup. Chevrolet Avalanche är ett exempel på denna typ av lastbil, som är Cadillac Escalade.
Medelstora pickup

Autotropolis påpekar att denna grupp av lastbilar har säng i 50 tum till 60 tum sortiment. De dök upp i slutet av 1980 som en kompromiss mellan de bäregenskaper de större lastbilar och bränsleeffektiviteten i sina mindre motsvarigheter. Enligt GMC hemsida, är det 2011 Canyon ett exempel på en medlem av denna klass.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143440.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.