Specifikationerna för en 2001 F150

Ford F-150 är en tung pickup som har tagits fram av Ford för mer än två decennier. Den finns i många olika varianter, bland annat utökade och fyra dörrar hytter samt bakhjulsdrift och fyrhjulsdrivna versionerna ökar. Två begränsad upplaga versionerna gjordes också tillgängliga, inklusive lyxiga-optioned Harley Davidson edition och en högpresterande blixt utgåva med en kompressormatad motor. Tvådörrars hyttmodeller

Basmodellen Ford F-150 XL kan utrustas med en 4,2-liters V-6, 5,4-liters V-8 eller en 4,6-liters V-8 motor. Det kan ha antingen en fyra-växlad automatisk eller manuell växellåda. Den uppgraderade två-dörrars modellen är F-150 XL erbjuds samma motoralternativ samt en valfri skinnklädsel. Båda versionerna erbjuds tillval fyrhjulsdrift och £ 8600 dragkapacitet. Den tvådörrars F-150s mått 206,9 inches lång, 79,3 inches bred och 72,7 inches hög med en hjulbas som mäter 119,9 inches.
Utökade hyttmodeller

Tre förlängda hytten modeller finns tillgängliga: XL, XLT och Lariat. XL modellen erbjuder två motoralternativ, en 4,6-liters V-8 och 5,4-liters V-8 motor samt manuella och automatiska växellådor. Den XLT modellen erbjuder en tredje motor alternativ, en 4,2-liters V-6 motor. The Lariat modellen har en tredje öppning dörr för att lindra passagerare inresa och kommer med en skinnklädsel från fabriken. Till skillnad från de andra två utökade hyttmodeller är Lariat endast tillgänglig med en automatisk växellåda.
Fyrdörrars hyttmodeller

Fyra fyrdörrars F- 150-talet var tillgängliga under 2001. Den XLT, Lariat, King Ranch och Harley Davidson begränsad upplaga. Den XLT fungerar som en fyrdörrars version av XLT modell som finns i två dörrar och en förlängd hytt, men den är tillgänglig med en automatisk växellåda. Den fyrdörrars Lariat på liknande anlagd, ger bara extra passagerarutrymme jämfört med dess två-dörrars modellen. Kungen Ranch och Harley Davidson modeller har lyxiga bekvämligheter från fabriken, inklusive en full skinnklädsel, navigation, CD-stereo och extra video-och DVD-media-system.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142585.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.