Bed Liner Installation

flaket liners avsevärt minska slitaget från transporter av en mängd olika föremål och hämmar rost och korrosion av en lastbil säng. Det finns två typer av sängen liners: drop-i sängen liners och spraya-på. Drop-in sängen liner - som namnet antyder - är ett hårt plastskal som bokstavligen är "tappade" in till sängen av lastbilen. Spray-on liners sprutas in i sängen, efter konturerna av din lastbil och har en mindre tät, nästan gummiliknande konsistens. En spray-on bed liner jobbet utförs bäst av en professionell, men du kan lägga till en drop-in sängen liner med hjälp av en vän. Saker du behöver
Soft-borst bedliner borste
för ditt märke och modell av lastbilen
Installation maskinvara
Skruvmejselsats
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Rengör flaket yta. Borsta bort smuts och sot. Spraya med vatten, och pensla med en mjuk borste i envisa eller svåråtkomliga områden. Tillåt tid för flaket för att torka.
2

Sätt bakluckan på lastbilen ner. Med en väns hjälp, lyfta sängen liner i sängen och linje upp hjulet facklor över hjulhusen. Rikta in hålen säng liner med sido flaket skenor.
3

Sätt plastdetaljer på plats, knacka dem med en gummiklubba för att inte skada lastbilen. Skruva passande lock på ordentligt.
4

Test sängen liner genom att försöka lyfta upp den eller genom att skaka den från sida till sida. Addera ditt
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143990.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.