Hur man tar bort en Fender från en 87 Chevy Pickup

Det finns skillnader i varje modell 1987 Chevy pickup truck, men processen för att ta bort stänkskärmen (sidostyckena) är i grunden same.The fender är fäst i ramen med ett antal av bultar innanför kanten av motorrummet och inuti hjulhuset. När du har tagit bort fästskruvarna och frånkopplad plast låspinnarna kan fender kan dra bort av ramen. Saker du behöver
Däck järn
Jack
Jack står
Skruvmejsel
Ratchet satt
Visa fler instruktioner
1

bort klacken nötter från den främre högra däcket på Chevy pickup med däck järn. Lyft den främre högra sidan av lastbilen med hjälp av domkraft, och vila den främre änden av Chevy på pallbockar. Ta det främre högra däcket från ramen.
2

Ta bort skruvarna på hjulet väl täcker de inre och yttre sidorna av locket med en skruvmejsel. Dra bort luckan från ramen och ut ur hjulhuset. Addera 3

Demontera fästskruvarna från runt kanten av hjulet väl på insidan som är säkra fender till ramen, hjälp av harskramla set. Koppla av plast låspinnar inuti hjulhuset, med hjälp av skruvmejsel.
4

Demontera fästskruvarna inifrån motorrummet som håller fast den övre fender till ramen med spärrfunktion set. Lyft upp på framskärmen och dra utåt för att ta bort stänkskärmen från ramen av Chevy.
5

Upprepa ovanstående steg för vänster framskärm.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140846.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.