2001 Dodge Ram påminner

De 2001 Dodge Ram är en fullstor pickup med en mängd olika motoralternativ, liksom många alternativ för hytt och flaket konfigurationer. Modellen är känd för sin snabbt svar styrning och utmärkta bromsar. Medan modellen har visat sig populärt, har det varit föremål för några återkallelser. Daimler Chrysler Däck Recall

Den 10 december 2003 erinrade Daimler Chrysler däcken på ca 200 Ram 1500 från 2001 års modell. Återkallelsen drabbade fyra-by-fyra lastbilar som kom med snöplog förberedelse paket. Vissa däck på dessa lastbilar kom potentiellt med brutto betyg axeltryck som överstiger kapaciteten däck fordonets last. Detta var i strid med Federal Motor Vehicle Safety Standard Number 120, som omfattar däck och fälgar för andra motorfordon än personbilar. Återförsäljare uppmanades att ge ersättning däck som passar de grova betyg axeltryck. Addera K & N Fuel Performance Kit Recall

Den 15 mars 2006 utfärdade K & N Engineering Inc. minns för nästan 44.400 kit Bränslemodelleringskoden. Dessa kit var alla tillverkade mellan 1999 och 2004. Några av dem såldes under varumärket av Mopar Performance Parts. De var utformade för att vara eftermarknaden reservdelar till Dodge lastbilar och stadsjeepar. Delarna hade en design fel som tillät en liten bit av material från rörväggen att sugas in i motorn spjällhuset, som orsakade gasreglaget för att fastna i det öppna läget. Detta kan orsaka oavsiktlig acceleration av fordonet. K & N erbjöd fordonsägare en gratis reparation kit med instruktioner.
Daimler Chrysler ABS System batteri Recall

2004, var 1998-2003 Dodge Ram ämnet en återkallelse involverar många olika modeller för de utrustade med en fyrhjulig låsningsfria bromssystem vars eftermarknaden batterier tenderade att läcka elektrolyt på ABS-styrenheten kontakten. Detta skulle kunna äventyra anslutningens tätning integritet.
Daimler Chrysler Airbag Recall

1997-2001 Dodge pickup-modeller, vilket inkluderar Ram, var en del av en återkallelse som utfärdas av Daimler Chrysler 2001 omfattar krockkuddar. Detta var en stor återkallelse, potentiellt drabbade över 200.000 fordon. Krockkuddarna 'ljuddämpning material i ratten kan lossna från locket och huset. De fordon med denna defekt tillverkades på flera olika monteringsfabriker mellan maj och oktober 2000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141584.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.