Hur man bygger en Lastvagnars Förgasare

Bygga om en förgasare för en lastbil är inte mycket annorlunda från återuppbygga en för en bil. Du behöver en Ombyggnadssatsen, förgasare renare och ett schema som visar hur de olika komponenterna hör ihop. Skillnaden med lastbil förgasare är antalet tillbehör som måste tas bort innan du tar förgasaren bort av insugningsröret. Detta måste göras i en viss ordning, eller frustration sätter in och du hamnar stänga huven. Följ anvisningarna i en Chilton eller Haynes reparationshandbok för att ta bort tillbehören och ta en plats på arbetsbänken för att bygga en lastbil förgasare. Saker du behöver
Rebuild kit (år och modell av förgasare) katalog Skruvmejsel
mutterdragare
Spetstång
Förgasare delar korg
Bucket
Förgasare renare lösning
Spray förgasare Cleaner Review Shop trasor
Visa fler instruktioner
1

Ta bort locket vakuum membran på toppen av förgasaren med hjälp av en skruvmejsel eller mutterdragare. Ta våren och gummimembran ur förgasaren och lägg locket på en förgasare delar korg.
2

Dra choke staven ur spaken på den övre sidan av förgasaren med spetstång. Ta den andra änden av choke stången där den ansluter till choken. Ta choken ringen och dra strypa.
3

Ta bort locket accelerator pump på framsidan av förgasaren med hjälp av en skruvmejsel. Dra membranet, pump våren och mässing inloppsventilen ur förgasaren för hand. Sätt locket accelerator pump i delar korgen.
4

Lossa och ta bort skruvarna på toppen av förgasaren. Lyft den övre delen av förgasaren av och placera den i korgen. Ta bort den gamla packningen från toppen av förgasaren.
5

Häll 1/2-gallon av förgasare renare lösningen i en ren en-liters hink. Doppa korg av delarna i lösningen.
6

Vänd förgasaren och ta bort de viktigaste strålarna från insidan med hjälp av en skruvmejsel.

Wear skyddsglasögon och spraya förgasarkroppen med Spraya rengöringsmedel. Torka av den med en trasa.
7

Lyft korgen ur dammsugaren lösningen och placera delarna på en handduk eller trasor butik.

Torka de individuella delarna med butik trasor .
8

Installera den nya huvudnivån strålarna från Ombyggnadssatsen i förgasaren kroppen med hjälp av en skruvmejsel. Placera den nya toppen packningen på kroppen. Sätt tillbaka toppen av förgasaren med de ursprungliga skruvarna.
9

Installera den nya ventilen accelerator check, fjäder och membran på framsidan av förgasaren. Sätt på locket accelerator pump med de ursprungliga skruvarna.
10

Installera nya vakuum membranet och fjädern på den övre sidan av förgasaren. Sätt tillbaka luckan vakuum membranet med de ursprungliga skruvarna.
11

Sätt chokeanordningen på förgasaren och sätt tillbaka choken ringen med de sparade skruvarna. Återanslut choke stången till de övre och undre choke spakar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144406.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.