Hur man installerar Nissan Titan Mud Guard

Körning Nissan Titan och på vägen kan vara en spännande. Kraften i Nissans åtta-cylindrig Titan lastbil ger ägarna möjlighet att köra i alla förhållanden, i alla väder. Den enda nackdelen med att köra under svåra förhållanden med stor diameter hjul sparka upp smuts och snö på Titans snygg färg längs rocker paneler. Undvika uppbyggnad av lera, gör snö och is jobbet för rengöring av trucken lättare. Du kan installera Nissan Titan stänkskärmar för att blockera de skador som kommer från off-road och snöig kör året runt. Saker du behöver
3M dubbelhäftande tejp
Titan stänkskydd (er) från 2 skruvar
skruvmejsel
Tvål och vatten
Rag
Visa mer instruktioner
1

Ta bort de gamla flikarna fabriken lera genom att lossa de två skruvförband som fäster stänkskydd till lastbilens hjulhuset. De övre kanterna av stänkskydd använder en vidhäftande remsa för att hålla hela ovansida markkappa fäst till lastbilens kropp. En gammal Titan stänkskärm kommer att visa tecken på ålder genom att exponera nonadhering fabriken band. Resultatet är att stänkskydd inte fäster ordentligt på lastbilen. Dra stänkskärmen fri från tejpen och lastbilen och släng.
2

Rengör ytan av hjulet väl där den gamla fabriken bandet var kvar. Försiktigt doppa en trasa i ett hett vatten och tvål lösning och gnugga. Efter det att bandet har absorberat viss värme och vatten bör den kunna skrapas av kanten på hjulhuset. Använd en grön risig borste för att ta bort all överbliven lim. Var försiktig för att undvika att skada lacken under läppen av stänkskärmen om du vill ta bort stänkskärmarna i framtiden. Addera 3

Klipp och placera 3M dubbelhäftande tejp med en sida lämnade täckt längs den övre kanten av den nya stänkskydd. Kontrollera att bandet är tillräckligt tjock för att pad och säkra den till lastbilens kropp. Öka tjockleken på bandet genom att placera tejpen på hjulet väl också. Ett dubbelt lager av dubbelhäftande tejp kan hjälpa en ny stänkskydd passar säkert. Kontrollera och bekräfta avståndet behövs genom att hålla den nya stänkskärmen upp på plats och kontrollera att hålet justering och passform. Ta bort tejpen som täcker och placera stänkskärmen.
4

Skruva en skruv tills den har en perfekt passform. Flytta stänkskyddet vid behov efter start och dra den första skruven. Sätt i och dra åt den andra skruven tills ombonad, sedan åt helt en, sedan den andra.
5

Upprepa installationen för vardera av de fyra hjulhusen som behöver en ny stänkskärm.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140500.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.