Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur beställa nya nycklar för en Jeep Commander

Det är alltid bäst att hålla två ordinarie nycklar och två nycklar betjänt för din Jeep Commander. Betjänad knappar låter bara tillgång till dörrar och tändning, men kommer inte att öppna handskfacket. Nycklar för din Jeep Commander måste programmeras för din specifika modell. Att ha några knappar på sidan är mer praktiskt och mindre kostsamt än att försöka ersätta en förlorad nyckel vid en olämplig tidpunkt eller plats. Saker du behöver
Telefon
Fordonets identifieringsmärkning (VIN) för din Jeep Commander Review Internet
Visa fler instruktioner
Hur får man en ersättare nyckel.

1

Skaffa en viktig tomt. Detta är en oklippt nyckel gjord speciellt för din Jeep Commander. Nyckelämnet är tillgänglig från din lokala Jeep återförsäljare eller en professionell låssmed, och kan även köpas online. När ber för den specifika nyckeln tomt, behöver du de senaste 7 numren av ditt VIN. Detta nummer kan hittas på din bil titel, försäkringar papper, på motorn eller längst ner på insidan vindrutan på förarsidan. Det är bäst att ringa återförsäljaren eller låssmed i förväg, för att vara säker på att de har den speciella ämnet i lager.
2

Har nyckelämnet kapas för att passa din Jeep Commander. Varje Jeep återförsäljare kan göra detta åt dig och ger den tomma. Du kanske föredrar att ha en professionell låssmed skära nyckeln för att passa din bil, särskilt om du har förlorat din enda nyckel och vill undvika bogsering din Jeep Commander till lokala återförsäljare. Den låssmed kan komma till din plats, och avgiften får vara mindre än återförsälningskontorets.
3

Har det nya snittet knappen programmerad att fungera med din Jeep Commander. Ja, har fordonsindustrin tekniken avancerat till den punkt att även nycklarna måste programmeras och synkroniseras med bilens huvuddator. Både Jeep återförsäljare och en professionell låssmed kan programmera nyckeln för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118863.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.