Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Vehicross Information

VehiCross är en begränsad upplaga linje av SUV fordon byggda av Isuzu. De karaktäristisk stil SUV erbjöds i fordon linjer mellan 1997 och 2001, men endast i USA mellan 1999 och 2001. Enligt delar tåg, evolved VehiCross från en högpresterande konceptbilen som presenterades av Isuzu på 1993 Tokyo Motor Show. Entreprenad

Isuzu ihop den VehiCross delvis för hand, som arbetare avslutade byggandet av varje fordon vid företagets fabrik i Fujisawa i Japan, enligt en artikel på delar tåget. De tillverkningsmetoder ekade "en tid då högpresterande och lyx fordon sattes ihop för att beställa med de allra bästa tekniker, stylister och mekaniker som använder den modernaste tekniken."
Styling

Cars.com artikel om 2001-modellen, den sista i VehiCross raden av fordon, sade "det finns inget annat på vägen som ser ut så här fordonet." Den VehiCross, som bara erbjöds i en tvådörrars version, var känd för sina ovanliga styling funktioner. Tom Strongman, skriver i Kansas City Star, kallade det "den sportbil av fyrhjulingar," pekar på sin långa huven, låga tak och svarta beklädnad som lindas runt den nedre delen av fordonet.


Motor

VehiCross hade en 3,5 motor liters V6 med 215 hästkrafter. Tom Strongman, skriver i Kansas City Star, sade att VehiCross visade god effekt både i höga och låga hastigheter, erbjuder en "skarp" throttle start och massor av styrka för att passera på motorvägen. Alan Vonderhaar, skriver i Cincinnati Enquirer, sade hans tester visade att fordonet går från noll till 60 miles per timme i lite mer än åtta sekunder. Fordonet fick 15 miles per gallon i staden och 19 på motorvägen, sade han. Addera TOD

VehiCross, en fyrhjulsdriven bil, hade en Torque-On-Demand (TOD), som är "en komplex metod för att flytta makten från bakre till framhjulen beroende på körförhållanden och däck spin", enligt Tom Strongman i Kansas City Star. Systemet bidrar till att ge föraren kontroll i dåligt väder, även våta vägar, och i svängar och inbromsningar.
Recensioner

granskare från Cars.com, Kansas City Star och Cincinnati Enquirer vardera gav VehiCross övergripande höga betyg, som visar särskild uppskattning på bilens design och prestanda. Tom Strongman, handstil för Kansas City Star, tippad också bilens "sofistikerade fyra-wheel-drive system och tät avstängning." Nackdelar ingår sikten från förarsätet, särskilt på baksidan, åkkomfort, rum i baksätet och takhöjd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118942.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.